Denim, Blush, Jelly sau Barbiecore Nails! Stiluri de manichiură în vogă pentru vara 2023. FOTO

Inspire Manichiură Unghii cu gel

Dintre toate tendințele sezoniere în materie de manichiură, unghiile de vară sunt probabil preferatele tuturor femeilor. Nimic nu se compară cu o notă proaspătă de vară pe unghii, atunci când vremea caldă, mult așteptată, sosește.

Vara este anotimpul în care plăcerea de a explora diverse modele de unghii, sporește. Mai ales că sezonul estival este strâns legat de vacanțe, petreceri, festivaluri, concerte, nunți și alte evenimente în care distracția și frumusețea merg mână în mână. Există, deci, destule motive pentru a-ți planifica vizite la salonul de manichiură pentru a testa cele mai îndrăznețe și la modă manichiuri de sezon. Iată care sunt design-urile de unghii pe care le vei vedea peste tot, vara aceasta:

Jelly Nails

Unghii Jelly sunt un model inspirat din moda anilor 2000, care implică purtarea de culori vibrante. Formulele translucide, dar luminoase, conferă un aspect gelatinos unghiilor, cu un finisaj strălucitor.

Ele sunt potrivite pentru sezonul estival și vor adăuga o notă de culoare distractivă oricărei ținute de vară.

Lip oil / lip gloss Nails

Dacă îți plac nuanțele neutre, dar vrei să adaugi un strop de strălucire, optează pentru un finisaj cu pudră cromată pe tonul tău preferat de nude pentru un efect lucios, asemănător unui luciu de buze.

Acest look preferat de celebrități reproduce strălucirea lăsată de un gloss de buze. Totul este despre stratul de top lucios.

Barbiecore Pink Nails

Come on Barbie, let’s get our nails done!

Odată cu lansarea filmului Barbie în iulie, rozul este prevăzut să revină în mare stil în acest sezon.

Rozul caracteristic personajului de desene animate va fi unul de referință – fie că este roz deschis sau roz intens, cu siguranță vom vedea această culoare peste tot în sezonul estival.

Milky Nails

Un alt micro-trend derivat din tendința unghiilor în stil clean-girl sunt unghiile „milky”. Este o versiune mai ușoară a manichiurii albe intense, dar adaugă puțin mai multă culoare decât un nude transparent. Este curată și simplă, dar atrăgătoare și luminoasă. De asemenea, face ca unghiile să arate curate și îngrijite.

Iridescent-chrome Nails

Vrei să aduci un plus de stil unghiilor tale în stilul ”glazed-donut” pentru vara aceasta? Optează pentru o pudră cromată iridescentă, perlată, cu reflexii roz, albastre sau mov. Aceasta va străluci sub razele soarelui, emanând o energie de tip „mermaidcore”, similar cu stilul abordat de Halle Bailey la Premiile Oscar din 2023.

Negative-space French tips

Manichiura french nu se va demoda niciodată, însă mereu există noi variante pe care le poți încerca pentru a-i conferi un aspect mai sofisticat în fiecare sezon. Combinații de culori și forme ale liniilor diverse, vârfuri franțuzești cu spațiu negativ – sunt doar câteva dintre variantele pe care le poți încerca.

Denim nails

Dacă și tu ești fana jeansilor, ce-ar fi să încerci să porți nuanța denim pe unghii? Încearcă o ojă într-o nuanță de albastru gri pentru vara anului 2023, care se asortează perfect cu o pereche de blugi albaștri, vintage. În funcție de finisajul pe care îl dorești, poți aplica fie un top coat mat, fie unul lucios.

Blush nails

„Blush Nails” este un stil de manichiură care implică utilizarea culorii roz deschis, asemănătoare cu nuanța unui blush pentru obraz, pe centrul unghiilor si estompată înspre exterior. Această manichiură elegantă și subtilă adaugă o notă feminină și delicată aspectului unghiilor. Culorile roz deschis pot varia de la nuanțe palide și pastelate până la tonuri mai intense.

Neon nails

Unghiile neon nu lipsesc din topul tendințelor de manichiură în sezonul estival. Acestea se poartă mai ales la festivaluri și adaugă o notă strălucitoare și vibrantă aspectului general.

Ți-ai ales deja modelul sau modelele pe care vrei să le încerci?

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN