Deliciu pe unghii! Răsfață-ți simțurile cu Ojele semipermanente Macarons Collection din gama #Cupiosummer

Manichiură Noutăți Manichiură

Dragoste la prima vedere! Cam așa am putea descrie primul tău contact vizual cu noua colecție de Oje semipermanente Macarons!

Cine nu a auzit de macarons? Simbolurile dulci ale Franței și micile plăceri vinovate ale gurmanzilor, fursecurile cu cremă au fost un real succes încă de la apariție. Printre cele mai apreciate sortimente de macarons sunt cele cu fistic, ciocolată, cappuccino, curacao, căpșuni, lămâie, vanilie, cafea, lavandă, fructul pasiunii, dovleac, piersică, afine sau cocos.

Asociate cu rafinamentul, eleganța și răsfățul, deliciile colorate constituie un desert șic la orice eveniment. Alege și tu să fii șic în orice moment, purtând pe unghii una dintre cele 22 de nuanțe ale ojelor semipermanente care imită perfect coloristica fursecurilor macarons.

Să nu uităm, însă, de cel mai important aspect: noile oje semipermanente Macarons de la Cupio îți vor bucura simțurile fără a fi în pericolul de a acumula kilograme în plus. Cu noua colecție îți vei răsfăța spiritul, simțul vizual, iar nu cel gustativ, așa cum se întâmplă în cazul fursecurilor franțuzești care, pe cât de delicioase sunt, pe atât de dăunătoare siluetei feminine. Și noi, fetele, știm cât de crâncenă este lupta pe care o ducem cu kilogramele nedorite. Așa că ne vom putea abține de la dulce mult mai ușor dacă alegem o ojă care ne bucură, cel puțin în aceeași măsură în care ar face-o o prăjiturică.

Macarons Collection este o ediție specială de oje semipermanente ce au o calitate superioară garantată și rezistență îndelungată pe unghii. Nuanțele pastelate disponibile sunt potrivite mai ales sezonului estival, ele fiind incluse în gama #SummerCollection lansată de Cupio în vara 2019.

Mai jos aveți câteva modele superbe de manichiură, realizate cu Ojă Semipermanentă Macarons de trainerul Cupio, Eliza Chiriac ♥♥♥

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN