De vorbă cu ”Prună”. Cine este Andreea, dincolo de trainerul Cupio

Interviu

Se numește Andreea Pruneanu, dar cei ce o îndrăgesc îi spun ”Prună”. Este cel mai tânăr trainer din echipa Cupio, dar asta nu înseamnă că experiența și profesionalismul o ocolesc. Pruna noastră dragă a cucerit inimile tuturor Cupiolinelor pasionate de manichiură, datorită calităților ei desăvârșite în tehnica și înfrumusețarea unghiilor.

Andreea este în echipa Cupio de mai bine de 3 ani, dar pasiunea ei pentru manichiură durează de aproximativ 10 ani. Pentru toate Cupiolinele care o îndrăgesc (și știm că sunt multe), Prună a fost de acord să ne acorde un interviu care spune mai multe despre ea, ca om, și nu ca profesionist în domeniul manichiurii.

Draga noastră Prună, povestește-ne un pic despre tine, astfel încât cititoarele noastre să te cunoască mai îndeaproape. Cine ești tu dincolo de ”tehnicianul de unghii”?

În spatele „tehnicianului de unghii” se ascunde, de fapt, un super erou care pe timp de noapte salvează lumea din ghearele răufăcătorilor! …. Aaa…nu, glumesc  😁, în viața de zi cu zi veți descoperi aceeași Prună aiurită care se luptă doar cu problemele cotidiene.

Numește 3 lucruri de pe lista ta de dorințe – ”Bucket list”

Nu pot spune că am o listă cu dorințe pentru că, de obicei, dorințele mele se schimbă de la o zi la alta 😁. În general, îmi doresc lucruri mărunte (de obicei de ordin material) care nu sunt imposibil de atins. Însă un lucru pe care mi-l doresc constant este să evoluez mereu în ceea ce fac. 

Ce nu poți ierta?

De felul meu sunt foarte tolerantă și pot trece cu vederea cam orice…Iert, dar nu uit ⚠

Te invităm acum să îți folosești imaginația, de care știm că nu duci lipsă, și să ne răspunzi la următoarele întrebări:

Dacă ai putea să ai o super-putere, care ar fi aceea? De ce?

Hmmm, bună întrebare. Cred ca aș alege să nu obosesc niciodată ca să pot face lucrurile care îmi plac, non-stop, fără oprire.  

Dacă ai putea să te transformi într-un animal, ce ai alege să fii?

Contrar celor spuse la întrebarea anterioară, cred că aș alege să fiu o pisică leșinată care lenevește toată ziua și face doar ce are chef  😂 ”Miau!”

Care este singurul lucru pe care nu l-ai face niciodată?

Asta este o întrebare prea grea la care nu găsesc răspuns. Să trecem la următoarea mai bine. 😁

Dacă te-ai întoarce în timp și te-ai întâlni cu tine, ce sfat ți-ai da?

”Nu mai fi așa naivă!!!”

Crezi că ai putea rezista fără să vorbești? Dacă da, cât timp?

Da, cu siguranță. Chiar dacă nu pare, aș putea să stau și zile întregi în liniște fără să scot nici macar un cuvânt.

Ce ai face cu 1 milion de euro?

M-aș panica 😁 În primul rând mi-aș face un salon așa drăguț pe gustul meu cu toate mofturile, iar restul cred că i-aș investi în ceva pe termen lung. Nu știu, probabil imobiliare sau ceva de genul. 

Ai prefera să trăiești toată viața într-o lume virtuală – unde toate visele se împlinesc – ori în lumea reală?

Cui nu i-ar plăcea o viață în care toate dorințele se împlinesc, dar până atunci să revenim cu picioarele pe pământ și să continuăm interviul… 😂

Dacă ai fi pentru o zi în pielea unui bărbat, ce curiozități ai vrea să afli despre sexul opus?

Nu cred că aș face nimic special, aș fi fericită că am scăpat de perioada aceea a lunii 😂

Crezi în superstiții? Dacă da, care sunt acelea?

Nu cred în superstiții, poate doar în coincidențe.

Să revenim la lucruri mai serioase. Știm că în curând te vei căsători. Ce ne poți dezvălui despre ziua cea mare și mult așteptată? Ce tip de rochie de mireasă vei alege să porți?

Nu știu de ce toată lumea crede asta 😁. Da, am fost cerută în căsătorie, dar nu am programat nimic, încă. Promit că veți afla când va fi cazul. Cât despre rochie… va depinde de piticii mei din perioada respectivă😁, sunt genul de fată căreia azi îi place ceva, mâine poate altceva, total opus.

 

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN