De Dragobete, iubește românește cu o manichiură specifică

Step by Step

Poartă simbolurile iubirii pe unghii, de Dragobete! Trainerul Cupio, Maria Dobre, te invață să realizezi un design specific zilei naționale a iubirii , celebrată de români pe data de 24 februarie.

Modelul este inspirat din motivele tradiționale românești, din tiparele țesăturilor pe care le vedem pe ii, dar cu un twist modern.

Tutorial pas cu pas

Pasul 1: Pregătirea suprafeței unghiei.
Aplicăm două straturi de ojă Cupio to go! – nuanța Polar Snow. Polimerizăm fiecare strat, timp de câte 30 de secunde LED/ 60 sec UV. Aplicăm apoi un strat de finish Satinelle Ultra Matte. Polimerizăm din nou 60 sec LED/ 120 sec UV. Îndepărtăm stratul de dispersie cu cleaner.

Pasul 2: Cu vopsea acrilică roșie Cupio Paints realizăm forma inimii. Nu trebuie să fie perfectă, putem retușa odată cu umplerea conturului.

Pasul 3: Pictăm interiorul inimii cu aceeași vopsea acrilică de culoare roșie.

Pasul 4: Folosind vopsea acrilică albă Cupio Paints, realizăm un romb, iar cu negru marcăm un romb grafic.

Pasul 5: Folosind o pensulă subțire sau un instrument punctator, realizăm puncte cu vopsea acrilică neagră, imitând efectul de țesătură.

Pasul 6: Pentru un efect modern, pictăm cu vopsea inimioare, iar pentru a completa designul, revenim fin peste punctele negre cu vopsea acrilică albă. Inima noastră este gata!

Pasul 7: Pentru a încadra designul în stil tradițional, marcăm cu punctatorul și vopseaua acrilică neagră câteva elemente de compoziție.

Pictura este gata!
Așteptăm să vedem și picturile voastre de Dragobete!

Mai jos puteți vedea și alte tipuri de design pentru unghii, realizate cu aceleași produse menționate mai sus, de trainerul Maria Dobre.

                                                         
Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN