Cupio.ro – Best Online Merchant Award for the „Health & beauty” category – GPeC 2013

Din comunitate

diploma cupio GpecEchipa Cupio a participat saptamana aceasta la Galele eCommerce, de unde a plecat acasa cu premiul 1 la categoria de Health&Beauty. Pentru aceasta cateogorie s-au infruntat alte 10 companii, toate activand in domeniu si avand site-uri pe care isi promoveaza produsele si serviciile cu pasiune si creativitate.

Ce inseamna acest premiu pentru noi?

Recunoasterea venita din partea specialistilor in comert online confirma eforturile facute de echipa noastra pentru a va oferi cea mai placuta experienta de shopping online. Actualizam in permanenta informatiile de pe site, blog sau conturi de pe retele de socializare tocmai pentru ca voi sa fiti la curent primele cu cele mai noi tendinte din moda si frumusete. Produsele noastre sunt alese astfel incat sa va incante pielea, parul si unghiile cu cele mai fine texturi, cele mai indragite culori si cele mai suave parfumuri. Garantam cu toata increderea pentru cosmeticele profesionale comercializate pe cupio.ro si acest lucru se reflecta in numeroasele feedbackuri pozitive primite de la voi zi de zi. Suntem mai mult decat un magazin online de cosmetice, suntem partenerul tau in ritualurile de frumusete cu care te-ai obisnuit sa iti rasfeti corpul. Nu ne multumim sa asistam la revolutii din domeniul cosmeticelor ci suntem adesea la originea lor, alegand sa promovam produse inovative care sa schimbe si sa imbunatateasca momentele tale zilnice de rasfat. Tocmai de aceea, premiul care ne-a fost acordat ne onoreaza si ne responsabilizeaza sa continuam pe acest drum, sa crestem nivelul de satisfactie al clientilor nostri cu fiecare comanda. De la alegerea produselor produselor preferate de pe site si pana la livrarea rapida a acestora, totul trebuie sa se desfasoare fara cusur, pentru ca voi sa beneficiati de serviciile pe care le meritati.

Mii de multumiri

Multumim tuturor clientilor nostri pentru fiecare comanda efectuata pe site-ul nostru, pentru fiecare mesaj de incurajare, pentru fiecare sugestie constructiva, pentru critici si pentru asteptarile mari pe care le atasati brandului nostru, pentru fotografii, recenzii la produsele noastre si participari la concursurile pe care le organizam. Multumim juriului de specialitate din cadrul Galelor eCommerce 2013 care a confirmat directia buna in care ne indreptam si ne incurajeaza astfel sa continuam sa investim timp si efort in imbunatatirea experientei de shopping online. Multumim partenerilor si colaboratorilor nostri care participa la fiecare dintre etapele adesea nevazute din spatele unei strategii reusite de eCommerce. Succesul de care ne bucuram intr-un timp relativ scurt de la lansarea pe aceasta piata ne arata ca adevarata valoare este intotdeauna recunoscuta si apreciata de clienti si ne motiveaza sa tintim cat mai sus. Mii de multumiri tuturor!

…cateva cuvinte despre Galele eCommerce

„De 8 ani aducem rezultate concrete magazinelor care se inscriu la GPeC. Cu ajutorul celor mai buni specialisti din piata, membri in juriul GPeC, am auditat peste 500 de magazine online prin cel mai complex set de criterii de jurizare, orientate catre optimizarea conversiei. Daca vrei sa iti cresti afacerea si sa vinzi mai mult, citeste totul despre competitie si beneficiile pe care le ai”

Mai multe informatii despre GPeC AICI si AICI

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN