Cupio este Deschis la nou. Deschis la tehnologie

Din comunitate Interviu

Soluțiile digitale au fost, încă de la început, o prioritate pentru noi, întrucât prin intermediul tehnologiei am reușit să fim mai aproape de voi, clienții noștri. În plus, pentru că zi de zi ne dorim să fim mai buni, atât în ceea ce privește calitatea produselor noastre, cât și în relația cu voi, cei care ne urmăriți și ne apreciați, am căutat să fim deschiși la nou. Din acest motiv am participat și la campania demarată de partenerul nostru, Vodafone Business România: ”Deschis la nou. Deschis la tehnologie”, o campanie ce încurajează antreprenorii să adopte soluţii digitale pentru afacerile lor.

Cupio – Deschis la nou. Deschis la tehnologie

Cupio înseamnă dorință, în limba latină. Iar dorința fondatorilor brandului a fost, de la început, să dezvolte produse de beauty, care să le ajute pe femei să își redescopere frumusețea.

”Cupio a fost gândit de la început ca un magazin online, iar tehnologia ne-a ajutat să dezvoltăm acest business. La 11 ani de la demararea afacerii, avem un portofoliu de peste 12.000 de produse de manichiură, machiaj și îngrijire personală.

Provocarea noastră cea mai mare a fost să ținem pasul cu industria de beauty, dar, în același timp, să avem grijă de clienții noștri fideli. Pe lângă asta, am avut mereu între prioritățile noastre dezvoltarea și creșterea performanței platformei de shopping online, iar asta a însemnat să ținem pasul și cu tehnologia și schimbările aduse de aceasta”, a declarat Răzvan Ștefănescu, General Manager Cupio.

Prin intermediul tehnologiei, Cupio e mai aproape de clienții săi prin soluții digitale oferite de Vodafone Business. Centrala telefonică virtuală și soluția de trimitere SMS de la Vodafone către toată baza de clienți sunt două dintre cele mai importante servicii implementate.

”Fără tehnologie, n-am fi reușit nici 50% din ce am reușit până acum. Pentru noi, să fim deschiși la nou e o necesitate”, a mai spus Răzvan Ștefănescu.

Despre platforma Deschis la nou. Deschis la tehnologie

Platforma de comunicare – Deschis la nou. Deschis la tehnologie – aduce în prim-plan soluţii digitale, care, alături de un partener de încredere în consultanţă şi implementare, sporesc productivitatea, eficienţa, siguranţa şi optimizarea costurilor pentru afacerile din România.

”Această platformă a fost gândită pentru ca toate companiile, nu doar cele aflate la început de drum în ceea ce priveşte digitalizarea, să testeze soluţiile Vodafone Business, să profite de multiplele beneficii ale digitalizării şi să depăşească mai facil provocările”, a declarat Mihnea Rădulescu, Director Enterprise Business Unit în cadrul Vodafone România.

Gama largă de soluţii end-to-end integrate de către Vodafone Business, alături de expertiza oferită de consultanţii în tehnologie şi digitalizare, pot satisface cerinţele specifice ale oricărei afaceri, indiferent de industria din care aceasta face parte.

Comunitatea Vodafone Business are deja peste 100.000 de antreprenori care au dovedit că sunt deschişi la nou şi la tehnologie, alegând să îşi digitalizeze afacerile. 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN