Cupio donează 5% din vânzarea produselor de machiaj pentru două asociații umanitare

Believe Din comunitate

O veche vorbă românească spune că: ”Dar din dar se face Rai”, iar fondatorii brandului românesc, Cupio, demonstrează  din nou veridicitatea acesteia.

Nu este o noutate faptul că brandul Cupio s-a implicat în numeroase campanii umanitare și a făcut donații către asociații umanitare, spitale și ONG-uri din România.

Este din nou timpul pentru fapte bune! 5% din vânzările produselor de machiaj Cupio, în luna aprilie 2021, vor merge către două asociații umanitare.

Este vorba despre asociațiile M&V Ability din Constanța și Moving On Breast Cancer din Timișoara.

Asociația M&V Ability

Fondată de Valentina Verginia Koremura, această asociație își dorește să ajute persoanele cu dizabilități din România. Chiar fondatoarea acestei asociații se confruntă cu o dizabilitate: Valentina este imobilizată de 11 ani într-un cărucior cu rotile, după ce a suferit un accident de muncă. Cupio se implică în cazul Valentinei, pentru ca ea să aibă o viață mai ușoară.

Despre Valentina

O femeie energică, deșteaptă și curajoasă, diagnosticată cu tetrapareză spastică, hernii de disc asociate și alte complicații imposibil de operat, astfel încât are mobilitate doar în mâna stângă. În ciuda accidentului, ea a încercat să își ducă viața mai departe cu optimism, speranță și încredere, fără să-și piardă pofta de a trăi.

Divorțată de fostul soț japonez, Valentina a rămas cu un băiețel minunat de numai 2 ani. Deși are un loc de muncă pentru un venit lunar stabil – de 1800 lei, Valentina nu își permite decât să se întrețină, nicidecum să investească în lucruri care i-ar face traiul mai ușor.

Asociația Moving On Breast Cancer

Moving On Breast Cancer este o organizație non-profit dedicată susținerii femeilor afectate de cancerul de sân prin intermediul comunității și al prieteniei.

Această asociație își propune să educe femeile din comunitate cu privire la riscurile cancerului de sân și să susțină femeile care suferă de această maladie și care au nevoie de peruci, proteze mamare ori consiliere psihologică.

Toate informatiile despre asociatie sunt disponibile aici

 
*Cupio – marcă înregistrată a companiei SC RAZADI SRL

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN