Cupio a ajuns și în Bucovina! Am deschis al 13-lea magazin la Suceava

Din comunitate

13 e un număr norocos pentru noi! Asta pentru că am deschis cel de-al 13-lea magazin Cupio într-una dintre cele mai frumoase regiuni din România! Unde îl găsiți, mai exact? În Iulius Mall Suceava (Calea Unirii, nr. 22).

Noul magazin Cupio, deschis în dimineața de 15 octombrie, este situat la parterul mall-ului și vă așteaptă cu cele mai noi și profesionale produse de manichiură, make-up și îngrijire personală.

Și, pentru că 13 este pentru noi un număr norocos, recompensăm primii 100 de clienți care ne trec pragul magazinului! Indiferent de valoarea cumpărăturilor pe care o fac, clienții noștri vor primi cadou câte un ruj Mattix (în limita nuanțelor disponibile).

În magazinul Cupio găsiți cele mai noi colecții de oje semipermanente, o varietate de geluri UV color, aparate profesionale pentru manichiură, dar și produse de make-up profesionale, precum Rujurile Cupio Matte, iluminatoarele Skin Glow și Oh, My Glow!, paletele All Stars și InstaLady, precum și pigmenții de make-up disponibili într-o sumedenie de culori.

Vă așteptăm, așadar, de luni până duminică, între orele 10.00-22.00, la noul magazin Cupio din Iulius Mall Suceava (parter). Acesta respectă conceptul tuturor celorlalte magazine din țară – este spațios și elegant, conceput special pentru femeile moderne și interesate de produse de calitate care le fac să se simtă frumoase și feminine.

Până la sfârșitul acestui an, Cupio se pregătește să mai deschidă două noi magazine: la Cluj și la Sibiu.

 

 


Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN