Cum te machiezi la un pool party?

Inspire Lifestyle Make-up

Petrecerile estivale sunt în toi, mai ales că anul acesta ne dorim să ne simțim cât mai liberi să ne bucurăm de fiecare moment. Și dacă este vară, cele mai hot petreceri sunt cele de la piscină! Noi, femeile, ne dorim să arătăm bine oricând, oriunde, așa că trebuie să ne orientăm spre un look impecabil și atunci când ne pregătim de un pool party.

Totuși, un pool party nu este ca orice alt party, întrucât pielea noastră, implicit tenul, intră în contact cu apa și cu soarele (dacă vorbim de un pool party pe timpul zilei). Așadar, cum ne pregătim machiajul și care este cel mai potrivit make-up pentru un pool party? Aflați în rândurile ce urmează.

Atât machiajul, cât și coafura la piscină nu trebuie să fie unele sofisticate, mai ales dacă vrei să intri în apă. O coadă, un coc lejer sau chiar părul rebel, pe spate – sunt variantele ideale pentru un pool party, în ceea ce privește coafura.

Cat despre machiaj, iată de ce trebuie să ții cont pentru a avea un look demn de admirat.

Folosește un fond de ten sau un BB cream cu factor de protecție solară. Acestea trebuie să fie lejere și rezistente la apă. Aplică-le cu mâinile, prin mișcări circulare.

Optează pentru mascara cu rezistență la apă! Pentru a nu risca să te trezești cu mascara întinsă pe toată fața, după ce ai ieșit din apă, optează pentru un produs de gene de tip waterproof.

Fardurile în nuanțe strălucitoare – cea mai bună alegere. Dacă îți dorești un look ceva mai intens, folosește farduri de pleoape în nuanțe electrizante. Acestea sunt ușor de aplicat pe pleoapa mobilă și conferă un aspect deosebit întregului look.

Unghiile delicate și feminine sunt clar un MUST-HAVE pentru orice femeie care ține la imaginea sa. Culorile cele mai potrivite la piscină sunt cele naturale, dar și cele puțin mai ieșite din anonimat, în nuanțe pastelate sau ceva mai puternice. Dacă nu știi exact ce sa alegi, poți face o combinație între culori – optează pentru o manichiură nude pe care să o scoți din banal cu câteva modele în nuanțe neon.

Alege un ruj sau un gloss de buze în nuanțe puternice, îndrăznețe

Dacă tenul tău este cât mai ”clean” și natural, nu la fel vor fi și buzele! Poți purta cu încredere culori tari, care să te pună în valoare și să îți confere un aer plin de senzualitate.

Dacă preferi rujurile mate, poți alege unul din gama Cupio Matte Lipstick. Nuanțele mai ”îndrăznețe” de aici sunt Crush, Famous sau Prom Night. Iar dacă iubești gloss-urile de buze, poți opta pentru una dintre gamele Taste Me sau Follow Me de la Cupio. Aici găsești culori mai naturale sau mai puternice, care vor îți vor pune în valoare buzele și le vor da volum și strălucire! Combină orice produs de buze cu un creion contur pentru un aspect perfect al buzelor.

Stiluri de machiaj perfecte pentru vară

Wet Look nu este doar un stil de machiaj de vară, ci și un stil îndrăzneț. Wet Look se referă la un machiaj translucid, cu pleoapa umedă și buze în nuanțe nude sau aurii, în funcție de preferințe.

Pentru machiajul Wet Look e nevoie de puține produse de make-up: un primer sau un fond de ten cu textură lejeră, hidratant, un iluminator – care se aplică pe pleoapa mobilă, dar și pe zonele înalte ale feței (pomeți, centrul feței, puntea nasului și bărbie), un creion de ochi sau un fard de nuanță sidefată. Poți alege din colecția Stardust sau unul dintre creioanele de ochi Waterproof de la Cupio. Pe buze, folosește un gloss transparent sau în nuanțe deschise de roz sau piersică.

Bronze Make-up Look include nuanțe de maro, auriu și nude. Un astfel de look se obține doar prin conturarea perfectă a feței. Recomandăm paleta Skin Shades – un produs destinat pentru sculptarea și accentuarea trăsăturilor feței. Paleta include farduri de conturare și iluminare, fiind un produst MUST-HAVE pentru sezonul estival. Toate fardurile pot fi folosite atât pentru zona pomeților, a arcadei, cât și pentru zona ochilor. O paletă versatilă cu care se poate obține un Bronze Make-up Look complet! În funcție de preferințe, puteți asocia aceste tonuri de maro și auriu cu un ruj roșu sau nude, de preferat cu textură mată. Rujurile Cupio Matte Lipstick sunt alegerea perfectă!

Floating Liner Look sau tendința eyeliner-ului ”plutitor” este în vogă anul acesta. Mult mai ușoară decât pare, această tehnică presupune trasarea unei linii de tuș între sprânceană și pleoapa mobilă. Restul machiajului trebuie să fie unul minimalist, cât mai natural.

Less is More Look se referă la un machiaj cât mai minimalist, natural. O pereche de obraji conturați, un mascara, sprâncene frumos conturate și un luciu de buze sunt combinația perfectă!

sursa foto – Cupio.ro, Pinterest


Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN