Cum sa ai maini perfecte

Inspire

Unghiile si mainile sunt ca o carte de vizita pentru o femeie. Atata vreme cat sunt ingrijite si frumoase, este clar ca femeia care le poarta este extrem de ingrijita. Daca insa au un aspect neglijent, prima impresie poate fi negativa.

Pentru a avea maini si unghii perfecte, este suficient sa le acorzi 20 – 30 de minute pe zi, in care sa le ingrijesti cum se cuvine.

Iata cateva reguli prin care le poti da unghiilor tale sanatatea pe care o merita:

–        Protejeaza-le cat mai bine. Pentru asta, nu trebuie sa intri in contact cu produsele de curatenie, nici cele din bucatarie, nici cele din baie. Nu, sfatul nostru nu este sa nu mai faci curatenie, insa trebuie sa te imprietenesti cu manusile de menaj. Acestea iti vor proteja mainile si te vor ajuta sa iti duci la bun sfarsit fiecare treaba casnica, fara sa ai dupa aceea regrete;

–        Exfoliaza-le. Mainile tale au nevoie de o exfoliere cat mai buna. Pentru asta, poti sa apelezi la trucuri foarte interesante si eficiente. Malaiul uscat este un foarte bun exfoliant si le va acorda mainilor tale exfolierea de care au nevoie. Umezeste-ti mainile, dupa care freaca-le cu malai si clateste-te. Dupa asta, este indicat sa stai cu mainile in apa cu sapun, pentru cateva minute. In acest fel exfolierea este garantata si mainile tale vor elimina toate celulele moarte;

–        Hidrateaza-le. Hidratarea este unul din elementele esentiale pentru orice corp. Inainte de culcare, foloseste o crema hidratanta pentru maini. Acest lucru este cu atat mai indicat iarna, cand pielea poate suferi foarte mult din cauza frigului. Nu neglija acest aspect si cu siguranta vei avea maini de invidiat;

–        Ai grija de unghii. Acorda in fiecare zi cateva minute unghiilor pentru o manichiura impecabila. Acestea sunt extrem de importante si daca nu sunt neglijate iti pot oferi o doza mare de incredere si de seriozitate.

–        Poarta manusi. In sezonul rece, incearca sa nu iesi afara din casa fara sa iti protejezi cum se cuvine mainile. Poarta manusi si asigura-te ca pielea ta nu sufera din cauza frigului!

Daca respecti aceste reguli, cu siguranta mainile tale vor avea o piele fina, pe timp indelungat. Se spune ca mainile sunt primele care tradeaza varsta unei femei. Daca sunt ingrijite insa, te pot intineri chiar si cu 10 ani, asadar, acorda-le atentia cuvenita!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Comentariu (1)

Ciau Raluca, da ai mare dreptate cu manusiile de menaj si eu le zic la fetele care imi vin la manichiura sa le foloseasca cat pot de des, insa am impresia ca majoritatea nu prea i-au in serios sfatul meu. Apropo, ca vine iarna, imi poti recomanda o crema pt. maini?

-Mika

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN