Cum să ai cea mai bună săptămână de până acum?

Lifestyle Live

Iubirea față de sine și grija față de propria persoană au fost mereu subiecte subestimate, dar este timpul să facem o schimbare. Mai mult ca niciodată, acum este momentul să îți pui starea de bine pe primul loc!

Noi credem că starea ta de bine este foarte importantă și de aceea ți-am pregătit un mic ghid care îți va schimba săptămâna, doar prin lucruri mărunte, dar cu un impact desăvârșit!

LUNI

Fii sinceră, de cât timp ai renunțat la rujul tău preferat, doar pentru că perioada îți impune purtarea măștii de protecție o mare parte din zi?

Rujul pe care o femeie îl poartă este de multe ori cel care îi determină starea de spirit pe durata zilei. De ce ai renunța la mica ta plăcere? Un ruj roșu aprins îți dă încredere și te face să te simți puternică, iar asta se vede cu ochiul liber, chiar și atunci când cei din jurul tău nu-ți văd culoarea buzelor.  Arma ta secretă se numește Cupiolicious în nuanța Strawberry, o culoare curajoasă, așa cum trebuie să fii și tu!

MARȚI

După ce ai trecut de ziua de luni, nimic nu te mai poate opri. Este momentul perfect să îți faci o surpriză dulce, fără remușcări. Ciocolata neagră va fi aliatul tău! Te vei bucura de mai multă energie. În plus, conform unor studii, ciocolata neagră are beneficii pentru inimă și circulația sângelui, îți reduce pofta de dulce și îți accentuează starea de bine.

Dacă totuși nu vrei să consumi ciocolată pentru că ții la silueta ta, te poți ”delecta” spiritual printr-o alternativă: transformă-ți unghiuțele în adevărate delicii, alegând oja semipermanentă din colecția Macarons de la Cupio, în nuanța ChocolateMousse.

MIERCURI

Ai doar 20 de minute de liniște? Gândește-te la toate realizările tale din ultimele zile. Ai planuri mărețe și lucrezi neîncetat pentru a ajunge în punctul în care îți dorești, iar noi te admirăm pentru asta, dar de câte ori te-ai oprit din drumul tău pentru un moment de apreciere?  Fii cel mai mare admirator al tău!

JOI

Ahh… Este joi deja? Mai avem puțin.

Înainte de toate, ZÂMBEȘTE. Iar acum, gândește-te la o modalitate prin care poți face pe cineva apropiat ție să zâmbească la rândul său. Prietena ta îți spune de câteva zile cât de ocupată este și regretă faptul că nu a reușit să-și facă manichiura? Ai putea să-i oferi un mini cadou. Sigur îi vei aduce zâmbetul pe buze, arătându-i că ești atentă la dorințele și nevoile ei.

VINERI

Este momentul să te relaxezi. Pregătește-ți o baie caldă, un playlist cu melodiile tale preferate care te poartă cu gândul la vacanță și nu sări peste niciun pas din rutina ta de răsfăț. Dacă ai dispoziția necesară poți chiar să îți faci manichiura și pedichiura la final, așa cum ai încurajat-o și pe prietena ta să facă în ziua precedentă. Ai puncte bonus dacă folosești o ojă de culoare roșie, care se va asorta perfect cu buzele tale roșii.

SÂMBĂTĂ

Nu înceta să înveți lucruri noi. Cheia succesului este continua dezvoltare, iar pasiunea ta pentru frumusețe este singura motivație de care ai nevoie. Câte dintre noi au învățat cum să își contureze pentru prima dată ochii cu un creion de ochi negru, dintr-un videoclip de pe YouTube? De câte ori ai urmărit un profesionist care să îți explice pas cu pas cum să realizezi o manichiură perfectă acasa? Câteodată poveștile inspiraționale ale altor femei te motivează să mergi mai departe cu pași fermi și încrezători.

DUMINICĂ

Planificarea din timp te ajută să reduci stresul care se acumulează în timpul săptămânii. Câteodată este destul de greu să ne amintim tot ceea ce trebuie să facem în ziua respectivă și de multe ori terminăm ziua stresate pentru că fie am uitat să ne îndeplinim unele atribuții, fie nu ne-a ajuns timpul.

Pentru a reduce acest stres nu trebuie decât să acorzi o mică parte din ziua ta de duminică pentru a-ți planifica activitățile din săptămâna ce urmează. Stabilește care îți sunt prioritățile și care activități mai pot să aștepte. Astfel nu vei mai uita de lucrurile importante.

Ești gata să începi o sptămână nouă, încrezătoare și cu bună dispoziție?

Articol realizat de Raluca Lobaza, studentă FEAA, Marketing

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN