Culorile sezonului toamnă-iarnă 2023-2024: Inovație și îndrăzneală

Manichiură

Cele patru săptămâni ale modei de toamnă-iarnă 2023/2024 care au avut loc la New York, Londra, Milano și Paris au prezentat o paletă de culori inovatoare și îndrăznețe, care depășesc limitele timpului, locului și identității. Pe podiumuri au defilat o multitudine de culori și tonuri, oferind diverse opțiuni pentru crearea ținutelor la modă pentru sezonul ce urmează.

Culorile sezonului toamnă-iarnă 2023-2024, pe podiumuri

Săptămâna Modei din Londra a prezentat o paletă de culori care combină tonuri vibrante și pline de veselie cu cele esențiale, rafinate și atemporale, creând combinații neconvenționale care accentuează personalitatea celui care le poartă. La New York a fost prezentată o gamă de culori vii și moderne, împreună cu o reinterpretare a tonurilor clasice. Podiumurile din Milano au propus o combinație de tonuri neutre și închise, cu accente de nuanțe vii și luminoase. În cele din urmă, prezentările din Paris au expus o paletă de culori sofisticate, variind de la tonuri ușoare și luminoase până la culori mai intense și îndrăznețe.

În general, tendința cromatică pentru toamnă-iarnă 2023/2024 prezintă mari reveniri și confirmări, cu o paletă care variază de la roșu la gri, de la galben la maro și roz. Chiar și cele mai delicate și subtile nuanțe vor avea locul lor, invitând la experimentare și redescoperirea nuanțelor clasice într-o cheie originală.

Culorile sezonului toamnă iarnă 2023-2024: Proaspete, vibrante, înviorătoare

Culorile sezonului toamnă-iarnă 2023-2024 încurajează libertatea și se bucură de individualitate și creativitate, combinând nevoia noastră de culori vii, pline de bucurie, care atrag în mod activ atenția cu tonuri esențiale, dar rafinate și atemporale.

Pe scurt, culorile sezonului sunt dinamice și reunesc nuanțele subtile și rafinate cu cele neconvenționale și ingenioase.

Culorile sezonului toamnă-iarnă, în vestimentație, design și Beauty

Când vine vorba de alegerea unei ținute, culoarea este vitală. Optând pentru nuanța potrivită, poți transforma complet aspectul vestimentației, indiferent dacă ești în căutarea unui look relaxat sau a unuia sofisticat. Aceeași regulă se aplică și în cazul unui machiaj sau în cazul unei manichiuri.

Deși poate că ai propriile preferințe de culoare, este întotdeauna o idee bună să arunci o privire peste trendurile actuale pentru inspirație proaspătă. Din fericire, tendințele pentru sezonul viitor sunt îndrăznețe și pline de viață.

Persimmon / un corai-miere cu o dulceață delicată

Conch Shell / un roz distinctiv, al cărui farmec aparent ascunde esența sa

Fiery Red / sexy și senzual, roșul aprins creează entuziasm

Fired Brick / un maro roșiatic și generos ce denotă finețe

Sharp Green / un verde gălbui intens și pătrunzător, expansiv și exuberant

Lacecap Hydrangea / albastru inspirat de hortensii, îmbibat cu esența unei înfloriri sezoniere

Spectra Yellow / o culoare care exprimă inovație, iluminare și energie

Olive Oil / un verde auriu natural și hrănitor, esențial pentru bunăstare

Sparkling Grape / strugurele ”sclipitor” cu un farmec seducător

Blue Atoll / un albastru acvatic ce incită la gânduri de evadare tropicală

Culorile clasice ale sezonului toamnă-iarnă 2023-2024

Nuanțele și tonurile discrete nu se vor demoda niciodată, iar cele care se vor purta cel mai mult în sezonul rece care urmează, sunt următoarele:

Pale Khaki / un bej modern și versatil preluat din tradiție

Forest Night / exprimă siguranță și protecție

Nimbus Cloud / un gri diafan și eteric

Seedpearl / un alb proaspăt, ușor umbrit

Lavasmoke / un gri închis impenetrabil, îmbibat cu gravitate și seriozitate

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN