Conturarea sprâncenelor în 3 pași

Make-up Step by Step

Sprâncenele au un rol foarte important în ceea ce privește fizionomia oricărei persoane, întrucât ele oferă expresivitate.

Dacă sunt conturate corect și într-un mod natural, acestea înfrumusețează machiajul și, bineînțeles, întreaga înfățișare.

Conturarea sprâncenelor se poate realiza cu produse special dedicate, în industria machiajului existând produse sub formă de gel, tuș sau sub formă solidă (creion) pentru stilizarea sprâncenelor.

Cum se conturează sprâncenele?

Pentru un aspect plăcut, conturarea sprâncenelor este un proces care nu trebuie deloc neglijat. Felul în care dai forma și grosimea sprâncenelor vor influența expresia chipului, de aceea e foarte important să acorzi atenție modului în care îți conturezi sprâncenele.

Este important să folosești o culoare cât mai apropiată de culoarea sprâncenelor tale pentru a menține efectul natural și pentru a nu se vedea diferența dintre produsul aplicat și firele naturale de păr. 

Pași de urmat pentru conturarea sprâncenelor folosind paleta Cupio Brow Me!

Paletă de farduri pentru sprâncene Cupio Brow Me!

1. Pieptănarea sprâncenelor

Înaintea de aplicarea fardurilor pentru conturare este necesară perierea/pieptănarea sprâncenelor în sensul creșterii acestora sau în forma dorită. Se poate folosi o periuță specială pentru sprâncene sau pensula pentru conturare și pieptănare, cu două capete – Cupio Double 326.

Acest pas ne ajută să ne dăm seama de modul în care ar trebui să le conturăm, precum și de direcția în care realizăm conturarea (unde ar trebui să trasăm firicelele). 

2. Modul de aplicare a fardului de sprâncene

Pentru un efect cât mai natural, se aplică o culoare mai deschisă în interiorul sprâncenei și o culoarea mai închisă dinspre centru spre exterior.

Se trasează, cu ajutorul pensulei, linii fine care să imite cât mai bine firele naturale de păr. Firele se trasează întotdeauna în direcția creșterii firelor de păr naturale.

3. Se îndepărtează excesul de fard

În cazul în care pe sprâncene a rămas exces de fard, acesta se îndepărtează ușor cu ajutorul periei de sprâncene.

Sprâncenele sunt acum conturate și încadrează fața într-un mod armonios!

Paleta de farduri pentru sprâncene Cupio Brow Me! o găsiți aici.

În cazul în care preferați creioane sau geluri pentru conturarea sprâncenelor, găsiți aici nuanțele potrivite.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN