Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de luni, 18 decembrie 2023

Dragi tehnicieni de manichiură și pasionați de arta unghiilor, sunteți invitați să participați la concursul nostru special de iarnă, cu tema „Future Reflections of Beauty”, o sărbătoare a strălucirii și a frumuseții în sezonul de iarnă!

Tema concursului

Inspirată de campania de iarnă a brandului Cupio, tema „Future Reflections of Beauty” este despre a explora cele mai noi tendințe de manichiură si de a le crea pe un model ales de voi!  Fiecare manichiura realizată trebuie să reflecte splendoarea și strălucirea iernii, dar într-un mod futuristic. Lăsați imaginația și creativitatea să transforme arta unghiilor într-o expresie a viitorului!

Perioada de desfășurare

Concursul se desfășoară în perioada 18 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024 Câștigătorii vor fi anunțați pe 7 februarie 2024.

Criterii de participare

Unul dintre cele mai importante criterii de participare la acest concurs este folosirea produselor Cupio la realizarea manichiurii. Iată care sunt celelalte criterii de care trebuie să țineți cont:

1. Folosiți nuanțe și accesorii metalice

Cel mai important este să aduceți în prim plan frumusețea rece și metalică a sezonului. Astfel, veți folosi nuanțe de oje semipermanente, geluri UV și accesorii Cupio în nuanțe metalice (pigmenți, tatuaje, ornamente, matrițe și ștampile). Acestea pot fi de orice culoare, însă trebuie să aiba finisaj metalic.

2. Realizați fotografii de calitate: Trimiteți fotografii clare și de înaltă calitate ale manichiurii realizate de voi, care să evidențieze detaliile.

3. Realizați o descriere creativă a manichiurii: Alături de fotografiile trimise, includeți o scurtă descriere a modelului realizat de voi, dar și a tehnicilor/produselor utilizate.

Cum te înscrii la concurs

Trimite fotografia/fotografiile cu manichiura realizată prin email la adresa concurs.cupio@gmail.com cu subiectul „Concurs Future Reflections of Beauty”.

Fotografia/fotografiile trebuie să îndeplinească toate criteriile de participare menționate mai sus.

În același e-mail, nu uita să îți scrii numele complet și detaliile de contact (număr de telefon, adresă de domiciliu).

Premii acordate și alegerea câștigătorilor

Fiecare lucrare va fi evaluată pentru creativitate, originalitate și respectarea temei/criteriilor de participare.

Se vor alege 3 câștigători, iar premiile acordate acestora sunt:

Locul 1: Un voucher în valoare de 600 lei pentru cumpărături pe Cupio.ro.

Locul 2: Un voucher în valoare de 400 lei pentru cumpărături pe Cupio.ro.

Locul 3: Un voucher în valoare de 200 lei pentru cumpărături pe Cupio.ro.

Aceste premii sunt o modalitate excelentă de a vă încuraja pasiunea pentru arta unghiilor și de a vă extinde colecția de manichiură cu cele mai bune produse de la Cupio.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum veți aduce la viață splendoarea iernii prin arta manichiurii! Succes tuturor participanților!

*Atenție! Nu sunt eligibile pentru concurs imaginile trucate.
*Imaginea trebuie să fie cât mai clară!
*Se va lua în considerare o singură imagine trimisă de fiecare participant.
*Este nevoie ca la concurs să se înscrie minim 30 de persoane.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 7 februarie 2024, în acest articol.

UPDATE

Am ales câștigătorii!

Persoanele vor fi contactate individual pentru acordarea premiilor.

Locul I îi revine Andrei Mihaela Calmus.

Imaginile de mai jos reflectă lucrarea Andrei, care a realizat construcție pe șablon și a folosit următoarele produse Cupio: gel Milky Pink ,Top coat mat “Perfect Matte”, și pentru design – gelul “Metallic Silver”.

Felicitări!

Locul II îi revine Andreei Goran.

Andreea a folosit gelul Basic Clear, Perfect Matte Finish, foite silver și pigment Aurora Blue. Manichiura a fost realizată cu ajutorul tipsurilor reutilizabile. 

Felicitări!

Locul III îi revine Alexandrei Bălu.

Alexandra a folosit gelul Milky White, oja de ștampilă white, Glam Matte Top Coat în nuanța Sexy.

Felicitări!

Comentarii