Colorează-ți primăvara cu o manichiură de sezon! Step by step cu design floral

Step by Step

Pentru că putem spune că nu ne-am bucurat de primăvară așa cum ne-am fi dorit, ne-am gândit să vă aducem bucuria acestui minunat anotimp pe unghiuțe! Trainerul Cupio, Eliza Șerban, a realizat un tutorial step-by-step cu o manichiură de primăvară.

Urmărind pașii de mai jos, explicați de trainerul nostru, puteți să vă realizați și voi un design de primăvară pe unghiuțe!

Eliza Șerban: Vom face o floricică puțin mai texturată decât de obicei. Mai jos aveți explicații și poze. Enjoy!

Am aplicat un strat de ojă semipermanentă Bubble Gum, din colecția Macarons. Am polimerizat apoi tipsul, 30 de secunde în lampa LED. 

Am aplicat apoi un strat de finish mat Perfect Matte Finish, am polimerizat 2 minute în lampa LED, după care am șters dispersia cu cleaner.

Pentru realizarea unor petale de flori, am folosit pensula Zhostovo Z1 (short) și gelul de pictură Polar White.

Polar White este un gel de pictură cu o vâscozitate puțin mai mare decât gelul de pictură White și permite realizarea design-urilor mai texturate. 

Așadar, am încărcat bine pensula cu gel de pictură Polar White și am început cu petala principală, stânga, și apoi am realizat-o pe cea dreaptă. 

Polimerizăm neaparat primele două petale, timp de 1 minut, în lampa LED.

Este foarte important, chiar dacă în poze pare mult produs (eu am pozat foarte de aproape), să dozați bine cantitatea de produs folosită la design, pentru că în cazul în care va fi prea mult, acesta nu se va polimeriza în profunzime și există riscul ca modelul să se deterioreze din prima zi. 

În continuare, am umplut cu alte petale mai mici, golurile rămase. 

Aici vă încadrați cât vă permite suprafața unghiei, deci e în regulă dacă faceți și mai putine petale. 

Polimerizați timp de 2 minute în lampa LED. 

După terminarea design-ului am folosit puțin sclipici – oja semipermanentă Star, din colecția SO Glam – pe care nu o polimerizăm, încă. Înainte de a introduce tipsul (unghia) în lampă, cu aceeași pensulă folosită pentru petalele florii, o să dispersăm puțin oja cu sclipici peste alb, având grijă să realizăm treptat acest pas. 

Polimerizăm totul, timp de 2-3 minute în lampă LED. 

La final, vom șterge dispersia cu cleaner, deoarece gelul Polar Snow lasă un strat lipicios, dar foarte redus. 

Modelul este gata! Succes!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN