Cele mai trendy manichiuri de Halloween, în 2021. FOTO

Inspire Manichiură

Unul dintre cele mai interesante și funny evenimente ale anului se apropie! Sărbătoarea de Halloween pe care am împrumutat-o de la americani nu trebuie să ne prindă nepregătite!

Deși, cel mai probabil că nu vei putea să te deghizezi în costumații diverse pentru a participa la o petrecere tematică, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, ai ocazia să faci anumite schimbări în look-ul tău, pentru a fi în ton cu sărbătoarea momentului.

Detaliile sunt TOTUL, așa că ce ar fi să încerci o manichiură pe care sigur nu ai alege să o porți în orice alt moment al anului? Manichiura de Halloween este ”accesoriul” care te aduce în centrul atenției în această perioadă de sfârșit de octombrie.

Fie că optezi pentru un design minimalist, unul ceva mai ”scarry” și impunător sau pentru unul ”cuminte”, cu dovlecii specifici ai Halloween-ului, important este să nu lași acest eveniment să treacă pe lângă tine fără a-l celebra, chiar și printr-o manichiură specială.

Iată care sunt modelele VEDETĂ pentru manichiurile de Halloween

Bloody Nails

Manichiura ”însângerată” este unul dintre trendurile celebre ale Halloween-ului în anul 2021. Ușor de realizat, această manichiură dă o notă mai mult elegantă și mai puțin sinistră unei manichiuri, mai ales dacă e aplicată pe o bază translucidă, apropiată de culoarea pielii.

Cute Phantom

Vă mai amintiți desenele Casper? Fantoma prietenoasă din seria animată îndrăgită de copii poate fi readusă ”la viață” printr-o manichiură drăgălașă, deloc terifiantă.

Pumpkin Nails

Dovleacul, cel mai popular simbol al Halloween-ului, poate fi purtat pe manichiură, mai ales dacă nu vă plac personajele sau design-urile înfricoșătoare. Iată câteva idei ușor de realizat:

Scarry Nails

Dacă ești ceva mai îndrăzneață și vrei să lași latura ta întunecată ”la vedere”, poți purta pe unghii modele ceva mai creepy, cum sunt cele de mai jos:

Minimalist nail-art

Dacă ai unghiile mici poți opta pentru câteva modele minimaliste de Halloween. Iată câteva idei:

InStyle Halloween

Poți opta și pentru modele de unghii mai stilate, dar în tematica Halloween-ului:

Încheiem cu un model exclusivist care va fi adoptat, cel mai probabil, de fetele ceva mai îndrăznețe – Vampire Nails

Sursa foto: Pinterest

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN