Ce manichiuri poartă celebritățile pe covorul roșu? FOTO

Inspire Lifestyle Manichiură

Frumusețea stă în detalii. O demonstrează aparițiile la cele mai importante evenimente, dar și în social media, a celebrităților din străinătate, care dau tonul în ceea ce privesc ultimele tendințe ale industriei de Beauty.

Machiajul, coafura, manichiura, vestimentațiile și accesoriile sunt acele detalii care le fac unice pe fiecare dintre cele mai cunoscute femei din lumea mondenă. Indiferent de apariții, ele trebuie să strălucească, la propriu și la figurat.

În rândurile ce urmează veți descoperi unele dintre cele mai impresionante modele și stiluri de manichiuri pe care le poartă celebritățile.

Manichiuri-vedetă la premiile Grammy

Încheiate de curând, premiile Grammy au adus laolaltă artiști care mai de care mai renumiți. S-au făcut remarcate, evident, celebritățile de sex feminin, care au purtat ținute unicat și manichiuri  avangardiste. Așa cum o arată următoarele imagini, unghiile au fost unele dintre cele mai populare accesorii de la premiile Grammy.

Dua LIPA

Finisajul cromat auriu al unghiilor alese de frumoasa Dua Lipa s-a asortat perfect cu ținuta Versace cu detalii aurii.

Megan Thee Stallion

Megan a ales o manichiură ieșită din tipare. A ales să porte stilul animal-print al vestimentației și pe unghii, însă în alt print. În ceea ce privește forma unghiilor, nu putea alege nimic mai elegant ca o migdală.

Doja Cat

Pentru a-și completa ținuta strălucitoare, Doja Cat a ales unghii simple, dar considerabil de lungi, acoperite de o culoare nude cu un finisaj lucios.


Nici de la premiile Oscar nu au lipsit manichiurile unicat. Iată ce au ales să poarte celebritățile care au defilat pe covorul roșu.

Zendaya

Zendaya și-a păstrat unghiile scurte și le-a decorat cu un lac argintiu cromat care s-a asortat cu fusta lungă sclipitoare, dar și cu bijuteriile pe care le-a purtat la eveniment.

Rita Ora

Frumoasa cântăreață a ales să își accesorizeze mâinile cu bijuterii impunătoare. Și ce merge mai bine cu astfel de accesorii dacă nu unghiile nude, cu o notă de eleganță și feminitate dată de forma de migdală a acestora?

Nicole Kidman

Roșul clasic este o culoare ce i se potrivește cel mai bine stilului plin de rafinament ce o definește la orice ocazie pe actrița Nicole Kidman. Iată încă o dovadă că roșul pe unghii se potrivește oriunde, oricând, oricum și nu se va demoda niciodată.

Lourdes Leon

Lourdes și-a accesorizat look-ul cu unghii false lungi, într-o nuanță cromată de gri închis, care s-a asortat perfect cu vestimentația sa.

Lasăm evenimentele la o parte și vă arătăm manichiurile pe care celebritățile aleg să le poarte în viața de zi cu zi.

Khloe Kardashian a postat o manichiură ”iubibilă” pe contul său de instagram, pe care o puteți admira în imaginea de mai jos.

Iar Bella Hadid nu încetează să ne surprindă cu extravaganța sa…

… Lucru pe care îl putem spune și despre Cardi B.

Gwen Stefani demonstrează încă odată că manichiura French poate fi purtată în mai multe moduri. French nu trebuie să însemne doar ”clasic” sau ”bride manicure” – ci dimpotriva, poate să fie o manichiură ce epatează, accesorizată cu elemente de nail-art impunătoare.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN