O manichiură demnă de… ”podiumul drăgălășeniei”💕

Manichiură Noutăți Manichiură

Se spune că așchia nu sare departe de trunchi, așa că orice fetiță a cărei mamă se îngijește și răsfață cu o manichiură sau o coafură nouă, va dori și ea să se simtă asemeni celei care i-a dat viață – frumoasă și aranjată. Cu alte cuvinte, feminitatea își poate spune cuvântul la orice vârstă!

Încă de mici, copiii au tendința să imite acțiunile și gesturile părinților lor. În cazul fetițelor, acest lucru este evident atunci când probează perechile de pantofi cu toc ai mamelor, le ”testează” rujurile, fardurile sau lacurile de unghii.

Totuși, unele substanțe incluse în produsele cosmetice pentru femei pot fi dăunătoare pentru pielea sau unghiile fetițelor, așa că pentru ele au fost create game speciale de produse de înfrumusețare. Lacurile de unghii pentru copii de la Cupio sunt unele dintre aceste produse.

Princess Collection – o gamă de oje creată special pentru fetițe

Vesele, vibrante, demne de adevărate prințese! Cam așa pot fi descrise nuanțele lacurilor de unghii Princess Collection. Pentru ca toate fetițele să se simtă speciale și cochete, încă de mici, Cupio a creat gama de lacuri de unghii pentru copii.

*Formulă prietenoasă cu unghiile, pe bază de apă

Lacurile de unghii pentru adulți conțin substanțe menite să fixeze și să păstreze cât mai mult produsul pe unghii, iar aceste substanțe pot fi dăunătoare copiilor. Așadar, un lac de unghii special pentru copii este realizat, de regulă, din substanțe prietenoase cu unghiile și pielea copiilor. Princess Collection este o gamă destinată fetițelor cu vârsta de peste 3 ani și este creată după o formulă pe bază de apă, îmbogățită cu vitamina E și fără arome artificiale.

Se aplică foarte ușor, așa că fetițele vor fi încântate să își schimbe manichiura frecvent, mai ales că gama include șase nuanțe diferite – roz deschis, roz sidefat, roz închis, roșu, portocaliu și albastru.

 În plus, ojele pentru copii se îndepărteaza doar cu apă, astfel că realizarea manichiurii va deveni o activitate distractivă și creativă pentru orice fetiță!

Cadoul ideal pentru fetițe cochete – setul Princess Collection

Zâmbetul copilului său este cel mai de preț lucru pentru orice părinte. Cei care sunt în căutarea unui cadou care să aducă veselia pe chipul unei fetițe, pot alege un set de oje. Acesta include șase nuanțe vesele cu ajutorul cărora fetițele își pot realiza singure manichiura!

Micuțele vor fi încântate de setul Princess Collection și curioase să descopere culoarea fiecărei zâne din colecție – Maia, Alma, Ana, Sophia, Eva si Sissi.

Dulci, sofisticate, gingașe, gata de defilare pe ”podiumul drăgălășeniei”. Fetițele se vor îndrăgosti de noua lor manichiură!

Sfaturi utile pentru părinți

Dragi părinți, este bine să le încurajați pe fetițele voastre să se simtă feminine, frumoase, să se îngrijească și să fie cochete. Important este să nu exagerați și să nu puneți sănătatea copiilor în pericol cu anumite produse. Căutați doar produse create special pentru cei mici. Iată câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont în cazul manichiurii:

  • Nu împingeți și nu tăiați cuticulele fetițelor înainte de vopsirea unghiilor. Tăieturile pot cauza infecții bacteriene. În plus, la copii, cuticula este subțire, iar dacă veți încerca să o îndepărtați, riscați să deteriorați placa unghială.
  • Asigurați-vă că orice produs care intră în contact cu pielea copiilor nu conține substanțe chimice dure.
  • Pentru a tăia unghiile copiilor, optați pentru o forfecuță specială, care nu este ascuțită. Puteți alege forfecuța de unghii pentru copii Baby Care.
  • Nu tăiați unghiuțele prea scurt (din carne), dar nu le lăsați nici lungi – cu alte cuvinte, evitați extremele.

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN