Oje semi Baby Glass, farduri RebelEyes, pigmenți de unghii POSH – Descoperă noutățile💖

Noutăți Make-Up Noutăți Manichiură

Frumusețea este o formă de expresie personală și un mod minunat de a-ți evidenția stilul și creativitatea. În lumea produselor de frumusețe, inovația și diversitatea nu încetează să ne surprindă. Tocmai de aceea, am pregătit pentru tine acest articol în care vei afla toate noutățile de beauty de la Cupio!

Baby Glass Collection

Ojele semipermanente în culori de vară sunt preferatele multor femei pentru care îngrijirea personală contează! În contrast cu ojele tradiționale, ojele semipermanente rezistă mai mult timp pe unghii.

Pentru a te surprinde, vara aceasta, la Cupio am lansat o colecție deosebită de oje semipermanente, în sticluțe baby.

Este vorba despre Baby Glass Collection, o gamă versatilă de oje semipermanente, ce poate fi folosită în mai multe moduri. Cele 10 nuanțe se pot utiliza în cea mai actuală și rapidă tehnică – cea a tipsurilor reutilizabile – sau se pot folosi la crearea unor design-uri încapsulate, de efect, în doar câteva secunde.

Descoperă și noile culori vibrante din colecția Summer de la Cupio și pregătește-te să îți exprimi creativitatea și să te bucuri de unghii impecabile pe tot parcursul verii.

Pigmenți de manichiură POSH

Pigmenții de manichiură sunt produse de top din portofoliul Cupio. Noii pigmenți din colecția Posh îți permit să creezi efecte și designuri unice pe unghii, transformându-le în adevărate opere de artă.

Cu pigmenții Posh se pot obține efecte și reflexii de culoare diferită, în funcție de baza pe care sunt aplicați.

Noi nuanțe ale ojelor semipermanente Summer Collection

Surf Girl, Paradise Found, Seaside Symphony, Sunset Boulevard, Flirty Fiesta și California Sky sunt cele mai noi nuanțe din colecția de oje semipermanente Summer de la Cupio! Descoperă-le mai jos și bucură-te de o manichiură perfectă pentru vacanță!

Nuanțe noi și la ojele semipermanente Neon, Baby!

Fii vedeta serilor de vară cu ojele semipermanente neon! Colectia de oje semipermanente Neon, baby! include cele mai hot culori ale verii într-un ambalaj de 5 ml.

Farduri cameleonice RebelEyes

Îndrăznește și poartă cele mai intense culori pe pleoape! Noii pigmenți de la MUAH by Cupio au efect 3D multidimensional și irizații duo cromatice care reflectă lumina. Datorită pigmentației puternice, fardurile RebelEyes oferă intensitate de la prima aplicare!

Textura catifelată creează un efect mătăsos și strălucitor pe pleoape. Se aplică uscat sau umed cu o pensulă plata sau direct cu degetul. Se folosesc peste o bază de machiaj transparentă sau nuantată, în funcție de intensitatea dorită.

În secțiunea de noutăți de pe www.cupio.ro poți vedea multe alte produse nou adăugate în portofoliul Cupio!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN