Apa micelară – aliatul tenului curat și hidratat!

Make-up

Operațiunea demachierea ne  poate da bătăi de cap uneori, însă apa micelară a schimbat tot ceea ce știam despre îndepărtarea machiajului și curățarea tenului.

Ce este apa micelară și de ce o preferăm?

Apa micelară este alcătuită din particule numite micele care acționează ca un magnet asupra impurităților și a machiajului. Este aliatul de bază al tenului tău atunci când vine vorba de demachiere pentru că nu doar că îți va  curăță tenul, dar îl și va hidrata.

Apa micelară profesională Cupio  îmbogățită cu extract de trandafir galic este potrivită pentru toate tipurile de piele. Datorită proprietăților bogate ale apei distilate pure de trandafir, curăță cu delicatețe,  calmează pielea, și oferă  o senzație de prospețime.

Cu siguranță, putem spune că este un  produs de skin care care îndepărtează cu ușurință machiajul și lasă pielea curată, datorită formulei sale ușoare fără alcool și substanțe chimice și are proprietatea de a hidrata și hrăni suplimentar tenul. Este foarte delicată cu pielea și nu necesită clătire, astfel este foarte potrivită chiar și pentru pielea sensibilă. În plus, are rolul de a acționa ca o barieră protectoare împotriva impurităților, motiv pentru care este un produs necesar în ritualul de curățare al tenului.

Demachierea este importantă deoarece înlătură celulele moarte de la suprafața tenului, atât seara cât și dimineața. Pe timpul nopții se regenerează celulele, iar dacă tenul nu este curat, se expune riscului accelerării procesului de ridare sau de formare a acneei.  Ei bine, există o mulțime de motive pentru care ar trebui să folosești apa micelară.

Află cum să te demachiezi corect cu apă micelară:

Aplică apă micelară pe un pad demachiant de bumbac și apoi glisați ușor peste frunte, obraji, bărbie și gât. Schimbați discheta demachiantă și curățați și buzele. Toate mișcările trebuie să fie blânde, iar  dacă ai folosit machiaj waterproof, poți lăsa discheta demachiantă pe fiecare zonă pentru câteva secunde, pentru îndepărta mai ușor  machiajul. Repetă procedura până când tenul este curat.

Demachierea tenului se realizează întotdeauna în sens ascendent, nicidecum orizontal sau descendent și într-o singură direcție pentru a nu împinge produsul și mai tare în piele.

 Așa cum spuneam, putem considera apa micelară un produs de skin care, iar dacă nu ți-ai aplicat machiaj, dar dorești să îți cureți tenul dimineața sau seara înainte de a merge la culcare, trebuie să:
  • Aplici  apa micelară pe  o dischetă de bumbac și prin mișcări ascendente curăță ușor zona ochilor, apoi cu un alt pad demachiant curăță cu ușurință genele.
  • Repetă procedura și curăță cu grijă  fruntea, obraji, nasul și bărbia, apoi cu cealaltă parte curățăm și buzele. 

Destul de uimitor că un produs poate transforma total rutina de îngrijire a pielii, nu-i așa?

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN