Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de joi, 14 noiembrie 2019

Am ajuns și în sudul Transilvaniei! Suntem bucuroși să vă anunțăm că am deschis cel de-al 15-lea magazin Cupio din România! Acesta se află la Sibiu și a fost inaugurat în dimineața de 14 noiembrie, odată cu deschiderea noului Promenada Mall din oraș.

Magazinul Cupio este situat la parterul clădirii, acolo unde clienții sunt așteptați, până duminică, 17 noiembrie, cu reduceri de 15% la toate produsele (excepție fac produsele care sunt deja reduse).

La Cupio găsiți cele mai noi colecții de oje semipermanente, precum Fairy Tale Collection, dar și gamele pe care multe dintre voi, femeile pasionate de frumos, le cunoașteți deja: Emotions Collection, Macarons Collection, Cupio To Go! sau gelurile UV, disponibile într-o varietate de culori. Nici produsele de make-up profesionale de la Cupio nu lipsesc din noul magazin deschis la Sibiu. Iluminatoarele, fondurile de ten, pigmenții de make-up și toate celelalte produse de machiaj pot fi testate direct în magazin.

Primii 100 de clienți care au făcut cumpărături, la deschidere, au primit câte un ruj cadou din colecția Mattix. De asemenea, ei au fost întâmpinați cu surprize dulci și cu o demonstrație de machiaj realizată de make-up artistul Sebastian Lucian.

Odată cu deschiderea locației din Sibiu, Cupio ajunge la o rețea națională de 15 magazine. Brandul favorit al femeilor pasionate de beauty este prezent cu magazine fizice și în orașele Timișoara, Arad, Cluj, București, Constanța, Iași și Suceava.

Victoria Chiticariu

Comentarii