Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de vineri, 21 februarie 2020

Un proiect de suflet, menit să salveze copiii veniți pe lume înainte de termen, a fost finalizat cu succes, grație unor oameni cu suflet mare din Timișoara.

Din dorința de a fi alături de copiii născuți prematur – O clipă pentru toată viața – Cupio s-a alăturat campaniei umanitare ce poarta această denumire și care a avut scopul de a strânge fondurile necesare pentru reamenajarea secției de Neonatologie a Maternității Odobescu din Timișoara.

Brandul de cosmetice profesionale a răspus afirmativ la nevoia de îmbunătățire a serviciilor acordate de această secție în care se nasc zilnic vieți premature, de doar 6-7 luni. Bebelușii cântăresc un kilogram sau chiar mai puțin, iar pentru a supraviețui au nevoie de 2-4 luni de spitalizare în condiții speciale, care să le asigure șansa la viață, creșterea și dezvoltarea corespunzătoare.

Campania a venit ca o soluție a creșterii numărului de nașteri premature și a condiției învechite a secției cu o suprafață de 310 mp care a beneficiat de ultima reabilitare în anul 1990, iar ultima zugrăvire în anul 1997.

Fondurile donate au fost folosite pentru modernizarea, reconfigurarea și refuncționalizarea spațiilor interioare fără modificări structurale, înlocuirea instalațiilor medicale și tehnice, dotarea cu instalații PSI a Sectiei de Neonatologie a Maternității Odobescu din Timișoara.

Comentarii