Află totul despre UNGHIA TEHNICĂ în cea mai nouă carte a Denisei Bereski. ,,O carte mai puternică decât zeci de cursuri”

Manichiură Noutăți Manichiură

Denisa Bereski, trainer formator în domeniul unghiilor tehnice, a lansat un nou manual destinat tuturor celor care profeseaza în industria manichiurii.

Intitulată ”Unghia tehnică – Știința înseamnă profit”, cartea Denisei cuprinde o analiză tehnică amănunțită, cu privire la tipurile de unghii, tehnicile de stilizare a cuticulei și caracteristicile unei unghii tehnice construite.

”Este o carte care te învață tehnica în detaliu, ca să oferi servicii de top și să generezi profit. O carte pe care nu o poți lectura: ai nevoie de pix, foaie, minte limpede și concentrare. Nu e o carte de sfaturi sau povești despre domeniu, și nici despre trucuri de a face bani. Este o carte despre ANALIZĂ TEHNICĂ. O carte mai puternică decât zeci de cursuri.”, explică Denisa Bereski.

Întreținerea manichiurii, modul de aplicare corect a materialelor tehnice sau corecția unghiilor sunt doar câteva dintre numeroasele temele abordate de Denisa în noua sa carte. Aceasta vine la scurt timp după lansarea primei cărți semnate tot de Denisa – Educație Medicală în mâna Tehnicianului-Protezist. Acest manual abordează teme referitoare la patologia unghiilor, informații benefice pentru orice profesionist din domeniul manichiurii.

”Prima mea carte a luat naștere din dorința de a adăuga știința onicopatologiei la domeniul Beauty. Patologia a fost pentru mine partea cea mai fascinantă și în facultate, mă fascinează pur și simplu să văd ceva ce pentru alții este complet necunoscut, iar eu, prin informațiile deținute, să pot să dau un raspuns, să înțeleg ce este, de unde vine și ce se va întâmpla în viitor”, a mai spus Denisa.

Pe site-ul www.cupio.ro sunt disponibile ambele manuale redactate de Denisa Bereski. Tot aici mai găsiți și Compendiul de Stilizare-Protezare semnat de Delia Matei.

”Biblia tehnicianului”, așa cum este denumită cartea chiar de către autoarea ei, tratează 52 de subiecte de interes pentru orice tehnician de unghii. Anatomia, patologia, modelarea, stilizarea sau protezarea unghiei sunt doar câteva dintre cele mai importante tematici pe care le găsiți în Compendiu.

”Mi-am propus, m-am adunat și am îndrăznit să creez, acasă, lângă cei dragi, această BIBLIE A TEHNICIANULUI. Speriată, dar încrezătoare, am pus totul cap la cap, fără să știu exact, cum ar trebui să fie sau să arate, știam doar că vreau să creez ceva ce mi-aș fi dorit și eu să cumpăr în trecut. Mi-am dorit să ajungă în mâinile tuturor, să fie un mijloc accesibil, complet și complex de evoluție.”, a spus Delia despre cartea sa.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN