5 greșeli de machiaj care îți fac ochii să pară mai mici

Make-up Tips & Tricks Make-Up

Există trucuri de machiaj care îți fac ochii să pară mai mari și mai luminoși. Așa cum există și greșeli de machiaj care îți pot face ochii să pară mai mici.

Iată care sunt acestea și cum poți să le eviți!

Greșeala nr.1 – Modul în care aplici eyeliner-ul

Dacă nu este aplicat corect, eyeliner-ul poate face ochii să pară mai mici. Este important, de asemenea, și ce culoare de eyeliner folosești. Dacă optezi pentru un eyeliner negru s-ar putea să pară că ai ochii mai mici.

În schimb, un eyeliner de culoare deschisă, nude, îți va face ochii mai mari.

Dacă totuși preferi un eyeliner negru, evită să îl aplici în marginile interioare ale ochilor.

Greșeala nr.2 – Să porți gene false dese și voluminoase

Pentru ochi mari și un aspect cât mai natural, alege întotdeauna o pereche de extensii de gene din păr natural, așa cum sunt cele de tip bandă, din colecția Mink de la Cupio. Și genele individuale, aplicate fir cu fir sau smocuri sunt o opțiune pentru ca ochii să pară cât mai mari și pătrunzători.

Greșeala nr.3 – Să nu folosești mascara atunci când genele tale sunt rare

Dacă nu ești adepta extensiilor de gene, atunci sub nici o formă nu trebuie să omiți să folosești mascara! Indiferent de tipul de machiaj pe care îl porți, nu uita să te dai cu mascara!

Greșeala nr.4 – Să uiți de concealer

Pungile de sub ochi sau cearcănele cauzate de oboseală îți fac ochii să pară mai mici. Un corector pentru cearcăne poate ascunde imperfecțiunile, oferind luminozitate zonei de sub ochi, astfel tot tenul va avea un aspect fresh.

Greșeala nr.5 – Modul eronat de aplicare a fardurilor de pleoape

Este bine să știi că fardurile cu aspect mat micșorează ochii, iar cele lucioase îi fac să pară mai mari. Dacă totuși preferi fardurile mate, ține cont să le aplici pe cele de culoare închisă doar pentru a crea un efect de umbră, și nu pe pleoapa superioară sau pe cea inferioară.

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN