24 de bucurii până la Crăciun ❤️. Câștigă premiile din Calendarul de Advent Cupio

Concursuri

Ne apropiem, cu pași repezi, de cea mai frumoasă perioadă din an. Crăciunul are o magie specifică, aparte, cu siguranță datorită faptului că celebrăm un moment unic: nașterea lui Iisus Hristos. Dragostea, liniștea, căldura sufletească – sunt stările ce ne învăluie în preajma sărbătorilor de iarnă. Zilele Crăciunului ne fac mai iubitori, mai îngăduitori, mai buni și mai darnici.

Perioada sărbătorilor este, fără doar și poate, o perioadă în care simțim nevoia să dăruim – fie că este vorba despre daruri spirituale precum emoțiile, dragostea, bunătatea, grija față de ceilalți, fie că e vorba despre cadouri fizice, materiale.

Și pentru că darurile acestea se oferă în seara de Ajun, ne-am gândit să vă facem câteva bucurii și înaintea acestei sărbători minunate ❤️

Cum? Prin intermediul unui Calendar de Advent, prin care puteți câștiga 24 de cadouri până la Crăciun!

CUM POȚI CÂȘTIGA UN PREMIU PE ZI, PÂNĂ LA CRĂCIUN ❤️

Participând la concursul desfășurat în perioada 1-24 decembrie 2020 pe pagina de Instagram Cupio.ro

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie automat în concurs:

  • Să dai follow paginii de Instagram Cupio
  • Să etichetezi două persoane, printr-un comentariu, la postarea de concurs de pe Instagram

*în fiecare zi (în perioada 1-24 decembrie), pe pagina de Instagram Cupio, vei găsi o postare a Calendarului de Advent, aici fiind menționate premiile oferite.

Desemnarea câștigătorilor

În fiecare zi va fi ales câte un câștigător al premiului/premiilor puse în joc, în funcție de ziua derulării concursului (1-24 decembrie).

Extragerea câștigătorilor se va face la o zi după postarea calendarului de Advent, aferentă fiecărei zile, cu ajutorul random.org

Premii acordate

Premiile constau în produse din portofoliul Cupio și vor fi dezvăluite doar în zilele desfășurării concursului. Excepție face persoana câștigătoare din ziua 24 decembrie. Aceasta va fi anunțată în 28 decembrie.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN