Un nou magazin Cupio s-a deschis în București

Din comunitate

Dragele noastre Cupioline, vă dăm o veste muuuuult așteptată: am deschis un nou magazin Cupio în București! De data aceasta, a 19-a locație Cupio din România a fost inaugurată în mall-ul AFI Cotroceni din capitală!

❤️❤️❤️

Voi, cele care iubiți și apreciați produsele brandului românesc, știți deja că acestea puteau fi găsite până acum în  4 magazine din București – Veranda Mall, Băneasa Mall, Sun Plaza și Park Lake Mall. Însă de joi, 26 noiembrie, Cupio vă așteaptă cu noul său magazin și în AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România.

La inaugurarea care a avut loc joi dimineață, de la ora 10.00 a fost prezentă Ilinca Vandici, cea care este, de astăzi, noul ambasador Cupio. ❤️

Magazinul a fost deschis cu oferte de lansare, promoții speciale și… surprize! Primii 100 de clienți care au făcut cumpărături de peste 150 de lei, din magazinul Cupio, au primit CADOU, la alegere – o ojă semipermanentă din gama Winter Collection sau una dintre cele trei palete de farduri noi din colecția Cupio Glam Palette.

Noua locație Cupio se află la parterul mall-ului AFI Cotroceni. Aici pot fi găsite cele mai noi colecții de oje semipermanente, geluri UV pentru manichiură, dar și produse de machiaj profesionale, produse de îngrijire a corpului și echipamente pentru dotarea saloanelor de frumusețe.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN