Summer Glow Demo Makeup susținut de Glammed by Lorraine

Make-up

Dragi Cupioline, suntem fericiți și încântați să vă anunțăm că în perioada 20-21 iunie, vom participa la evenimentul  dedicat frumuseții Beautyfull Days, care se adresează tuturor profesioniștilor din industria de beauty, dar și celor care nu practică în domeniu, dar sunt iubitori de frumos și de artă.

În cadrul acestui eveniment, vom avea mai multe demonstrații de machiaj și de manichiură, printre care o demonstrație de machiaj ”Summer Glow” susținută de make-up artistul și trainerul Glammed by Lorraine. Este prima demonstrație susținută de talentatul make-up artist în Timișoara.

Lorraine va folosi pigmenții Cupio în realizarea machiajului, genele CupioLash, noile rujuri din gama #GetMetallic, gelurile pentru sprâncene #BrowMe! și alte produse Cupio. Toate produsele le veți putea testa la standul Cupio din cadrul evenimentului.

Demonstrația va fi gratuită, iar înscrierile se pot face la adresa cursuri.cupio@gmail.com. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate. ??

Ne vedem acolo! ?

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN

Se pot pune unghii cu gel acasă?

În ultimii ani, unghiile cu gel au devenit tot mai populare în industria frumuseții. Realizarea lor la salon poate fi costisitoare și consumatoare de timp, ...