Preferatele Make-up Artistului Ana Preda: pensulele Cupio

Make-up

Cred că cea mai bună investiție pe care o poate face un make-up artist sau un pasionat de beauty o reprezintă pensulele.
Îmi aduc aminte un paragraf din cartea “Face Forward”, a celebrului make-up artist internațional, Kevyn Aucoin, care spunea că “nu contează cât de talentat este un make-up artist- fără pensulele și produsele potrivite nu ar putea face nimic”.
În cei trei ani ai mei de trainership și șase ani de make-up artist, am căutat să lucrez și  să testez, ca să pot recomanda cursanților cele mai calitative produse și pensule de pe piață.
Ideal este să găsești de la început un set care să îți asigure necesarul artistic.
Cupio este un brand care s-a remacat de-a lungul anilor prin seriozitate și calitatea produselor, prin constanta grijă de a îmbunătăți toate produsele din portofoliu.
Mi-a atras atenția, în mod deosebit, setul de 18 pensule, majoritatea din păr natural. Este ideal, atât pentru un pasionat de beauty sau make-up artist la început de drum, cât și pentru artiști pro.

set_pensule_18_pensule_make_up_cupioSetul de 18 pensule Cupio este compus din următoarele: pensulă profesională pentru fard de ochi 15, pensulă profesională pentru sprâncene 45, pensulă profesională pentru buze 22, pensulă profesională pentru fard de ochi 12, pensulă profesională pentru fard de ochi 38, pensulă profesională pentru fard de ochi 20, pensulă profesională pentru fard de ochi 13, pensulă profesională pentru blending 14b, pensulă profesională pentru contur ochi 28, pensulă profesională pentru retușare fard de ochi 34, pensulă profesională pentru fond de ten 05, pensulă profesională evantai 41, pensulă profesională pentru fond de ten 08, pensulă profesională acuarelă și texturi cremoase 48, pensulă profesională pentru sprâncene 17, pensulă profesională pentru blush 4, pensulă profesională pentru gene 42, pensulă profesională pentru pudră 2.

Pensulele sunt așezate într-un etui negru ușor de purtat. Pensulele se pot curăța foarte ușor. Se recomandă ca, înainte de prima folosire, să fie spălate și uscate corect.
Nu uitați că, orice set, oricât de calitativ, trebuie îngrijit perfect, pentru o durată de viață cât mai îndelungată.
Pensulele Cupio cu siguranță pot fi așezate laolaltă cu cele mai renumite pensule de pe piață.

Cu drag,

Ana Preda

Make-up Artist și Trainer

Facebook: Ana Preda Beauty Tips

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN