La Cupio, toamna vine cu noutăți!

Manichiură Noutăți Make-Up

În această toamnă ai super noutăți: noul Mascara Up Lash Volume&Lenght, Iluminatoarele lichide Skin Glow, iar pentru și mai multă strălucire, oja semipermanentă Cupio So Glam și gelurile  Diamond Gels.

Mascara Up Lash Volume&Lenght- Chiar și genele tale au nevoie de upgrade! Up Lash Mascara este un must have, iți transformă genele încă de la prima aplicare, oferindu-le volum intens, alungire și curbare.

Iluminatoarele lichide Skin Glow

Iluminatorul lichid perlat pentru față și corp conferă tenului strălucire și o luminozitate delicată. Skin Glow poate fi purtat singur sau împreună cu alte produse și se poate aplica atât pe față, cât și pe corp. Iluminatoarele lichide se ragăsesc în cinci nuanțe irezistibile: Ray of Light, Dazzle PinkChampagneSunlight, Honey

Oja Semipermanentă So Glam

Răsfață-te cu o manichiura Glam! Propunerea noastră este noua gamă de lacurile permanente So Glam de la Cupio ce îmbină ușurința aplicării unui lac de unghii clasic cu rezistența în timp a unui gel UV.

Culorile strălucitoare din gama So Glam au glitter în mai multe nuanțe radiante:

Princess Royal, Madame Glam, Red Carpet, Spotlight, Goddess, Diva, Star;

Gelurile Diamond Gel

Străluciri de diamant și un efect WOW, chiar pe unghiuțele tale. Special pentru tine, am dezvoltat o nouă gamă de geluri prețioase: Diamond Gels. 

Gelurile sunt pigmentate, fiind recomandate pentru decorul și/sau acoperirea unghiilor naturale, false cu gel sau acryl. Le regăsești în mai multe nuanțe actuale și irezistibil de strălucitoare: Rose Gold, Turquoise, Silver, Purple, White, Gold and Red.

Mulțumim că ne urmărești și spor la cumpărături! ?

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN