Fericirea mamelor, mai presus de orice. Adoptă o mamă și fă-i o bucurie!

Din comunitate Love

Mama. Cel mai scump cuvânt din lume. Cea mai dragă ființă de pe pământ. Răbdătoare, gingașă, cea care dă viață și are mereu chipul cald, deși adesea brăzdat de griji. Mama este, pentru fiecare dintre noi, cea mai iubită ființă. Însă, pe cât sunt de minunate mamele, tot atât de multe greutăți duc pe umerii lor. Unele sunt mai fericite, altele sunt mai puțin fericite, însă indiferent de poverile pe care le au, își iubesc copiii cu aceeași dragoste curată pe care numai o mamă o poate simți.

De dragul mamelor care trec prin necazuri, își cresc singure copiii, sunt chinuite de soartă, deznădăjduite, abandonate, victime ale violenței sau ale bolilor, Mirela Retegan organizează o nouă ediție a evenimentului caritabil Adoptă o mamă!  

„Întâlnesc, în drumurile mele prin țară, mii de mame. Unele sunt iubite, fericite, de mână cu bărbați care le adoră și au împreună copii sănătoși, de care sunt mândre până la cer. Altele sunt singure, chinuite și poartă în brațe copii care nu înțeleg de ce stau mereu prin spitale, de ce mami este tristă sau bolnavă, de ce tati a plecat și nu se mai întoarce… Din păcate, sunt foarte multe mame triste, singure, bătute, deznădăjuite, bolnave. Mame cu adevărat disperate.

Sunt femei care au nevoi greu de imaginat pentru majoritatea dintre noi. Visul acestor mame eroine este să aibă lucruri pe care nu și le pot permite: o haină, o eșarfă, o poșetă sau o pereche de pantofi comozi.”, spune Mirela Retegan.

Campania de ajutorare a mamelor aflate în dificultate se desfășoară la nivel național, în Timișoara fiind adusă de comunitatea online MMTCG și susținută de Cupio.

Cum poți ajuta?

Pregătește un pachet care să conțină orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de față, un card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată! Ambalează frumos pachetul și scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru mama pe care vrei să o ajuți. Vino apoi să aduci cadoul tău la sediul Cupio din Timișoara – str. Costache Negruzzi, nr 22. (program L-V, 9.00-17.00)

Persoană de contact – Bianca Potyesz – 0740483729

 

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN