De la #selfie la #nailfie. Cum realizezi fotografiile perfecte de Instagram

Manichiură

Te-ai întrebat vreodată de ce nu reușești să realizezi fotografii perfecte pentru contul tău de Instagram? Telefonul tău este destul de performant dar, chiar și așa, nu reușești să surprinzi captura perfecta a lucrărilor tale? Asta în condițiile în care, în lumea virtuală, o fotografie face cât o mie de cuvinte sau… mai degrabă… like-uri.

Iată câteva trucuri de care trebuie să ții cont pentru a avea o fotografie perfecta cu lucrarea realizată:

1. Caută lumina naturală

Unul dintre cei mai importanți factori pentru realizarea fotografiei perfecte este lumina. Dacă ai lumină naturală, imaginea va fi mai calitativă.

2. Fii creativă

Alege obiecte sau decoruri plăcute din punct de vedere vizual, originale și ieșite din banal. Îi poți sugera modelului căruia i-ai rezlizat manichiura  să țină în mână o cană de cafea sau îi poți accesoriza degetele cu inele de forme geometrice.

O pereche de jeans merg de minune cu o manichiură French sau de culoare roșie, totul este să ai puțin simț artistic. Iar dacă nu, te poți inspira din fotografiile de pe internet – pe Pinterest găsești inspirație cât cuprinde!

P.S.: Fundalurile colorate sunt esențiale pentru a evidenția detaliile de nuanță.

Ca recuzită, poți folosi și ojele semipermanente pe care tocmai le-ai aplicat pe unghii.

Fii atentă la poziția mâinilor! Încearcă să le fotografiezi în diverse posturi. Cel mai bun #nailfie exprimă jovialitate și distracție!

3. Nu abuza de programele de editare!

Nu schimba culoarea imaginii prin editare excesivă în Photoshop, altfel fotografia își va pierde frumusețea naturală. Cele mai apreciate imagini sunt cele brute, needitate, cât mai naturale.

4. Atenție la cuticule!

Aplicarea excesivă a uleiului pe cuticule este o greșelă pe care o fac mulți tehnicieni, înainte de realizarea fotografiilor finale. Ai grijă să hidratezi ușor pielea din jurul unghiilor și să îndepărtezi praful de pilă înainte de a începe ședința foto.

5. Focalizează imaginea

O fotografie clară și bine focalizată te va diferenția de restul persoanelor care nu țin cont de acest criteriu.

6. Testează mai multe unghiuri

Nu te mulțumi cu prima fotografie pe care ai făcut-o! Încearcă mai multe unghiuri pentru a găsi cadrul perfect!

7. Calitate, nu cantitate

Alege și postează cele mai bune fotografii. Chiar dacă ai făcut o sumedenie, nu le posta pe toate pe contul tău de Instagram. Doar cele mai estetice fotografii merită să apară în feed-ul tău!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN