Cele mai bune produse pentru machiaj de folosit în timpul verii

Lifestyle Make-up
summer beauty

Vara este cea mai bună perioadă a anului pentru a încerca noi stiluri de machiaj și a adăuga puțină strălucire și culoare în rutina ta zilnică.

Am făcut o listă cu cele mai bune produse de machiaj pe care le poți achiziționa în timpul verii astfel încât să îți păstrezi aspectul proaspăt și impecabil. Aceste produse sunt un must-have pentru sezonul cald, indiferent dacă mergi la plajă, la o petrecere în aer liber sau doar vrei să-ți evidențiezi frumusețea naturală.


1. BB Cream cu factor de protecție

Un BB Cream cu factor de protecție solară este esențial în timpul verii. Acest produs multifuncțional acționează ca o bază de machiaj, este hidratant și oferă protecție solară în același timp.

Protejează-ți tenul de razele UV nocive cu noul BB Cream It’s a Match de la Cupio!

Pe lângă faptul că acest produs uniformizează nuanța tenului și ascunde imperfecțiunile, are și un rol de îngrijire a pielii, întrucât conține și ingrediente benefice, precum vitamina C, acid hialuronic, extract de aloe vera sau factor de protecție solară, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru persoanele cu tenul sensibil sau care doresc să își îmbunătățească aspectul pielii într-un mod natural și sănătos.


2. Farduri de ochi ușoare

În loc să folosești farduri de ochi grele și intense, optează pentru nuanțe ușoare și strălucitoare în timpul verii. Culorile pastelate, aurii sau bronzante sunt perfecte pentru a-ți evidenția privirea într-un mod subtil și elegant.

Descoperă fardurile cameleonice RebelEyes de la Cupio și joacă-te cu multitudinea de nuanțe pentru a-ți crea look-uri splendide!

Poți opta și pentru fardurile ce se activează cu apă din gama HYPE. Cu ajutorul acestora îți poți testa imaginația, creându-ți modele grafice deosebite pe pleoape. Le poți aplica si doar pentru conturarea ochilor, trasând o linie simplă la baza genelor sau pe întreaga pleoapă.


3. Rimel rezistent și tuș lichid

Temperaturile ridicate și umiditatea pot provoca scurgeri de machiaj, așa că este important să folosești produse rezistente la apă în timpul verii. Un rimel rezistent și un tuș lichid de lungă durată te vor ajuta să-ți păstrezi aspectul impecabil pe tot parcursul zilei.


4. Pudră translucidă

Pentru a controla excesul de sebum și a-ți menține tenul mat în timpul verii, investește într-o pudră translucidă. Aceasta va fixa machiajul și va preveni apariția luciului neplăcut al pielii.

Pudra de față Soft Luminous de la Cupio este ideală pentru fixarea machiajului și, datorită texturii ultra-fine pe care o are, nu încarcă tenul. Oferă un finisaj mat-luminos și blurează imperfecțiunile tenului.


5. Nuanțe naturale pe buze

În timpul verii, buzele pot fi sensibile la uscăciune și expunere la soare. Optează pentru gloss-uri hidratante de buze, în nuanțe naturale, pentru a-ți menține buzele hidratate și protejate.

Gloss-urile Bigger is Better alături de creioanele de buze nude Waterproof sunt combo-ul perfect al verii pentru buze hidratate și voluminoase!


6. Spray de fixare

Pentru a asigura rezistența machiajului în timpul zilei și pentru a-ți oferi o senzație de prospețime, folosește un spray de fixare. Acesta va fixa machiajul și va preveni aspectul estompat în timpul căldurii.


7. Iluminator

Un iluminator lichid este perfect pentru a-ți accentua trăsăturile și a-ți oferi un aspect strălucitor și luminos. Aplică-l pe pomeți, pe vârful nasului și pe arcul lui Cupidon pentru un efect radiant și natural.

Încearcă iluminatoarele lichide Skin Glow, de la Cupio!


8. Blush

Pentru un aspect juvenil și luminos, adaugă un blush în nuanțe roz pal sau de piersică, în trusa ta de machiaj de vară. Aceste nuanțe calde și naturale vor oferi obrajilor tăi un aspect proaspăt și sănătos.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN