Ce machiaj se poartă în 2022

Inspire Make-up Noutăți Make-Up

Odată cu începutul noului an, ne stabilim rezoluții în care ne proiectăm dorințe, speranțe și încrederea că se vor împlini.

La fel ca orice altă rezoluție care necesită implicare și timp, la fel și rutina de frumusețe are nevoie de un timp alocat pentru cercetare și pentru a afla care sunt produsele care ni se potrivesc.

Mereu ne dorim să fim frumoase, radiante și să ne schimbăm look-ul astfel încât să fim diferite de fiecare dată și să impresionăm.

Ținând cont de trendurile anului 2022, am pregătit produsele must-have pe care să le adaugi în trusa de cosmetice.

Piele luminoasă

Tenul luminos și cât mai natural este de dorit mereu în detrimentul unui ten încărcat. Pentru a-ți uniformiza tenul și pentru a crea un aspect sănătos și odihnit, îți recomand două produse geniale: fondul de ten Ultimate HD și corectorul iluminator Instant Perfector.

Fondul de ten are un finish luminos delicat, oferă rezistență waterproof și acoperire medie, iar corectorul iluminator anulează cearcănele și îl poți folosi pentru a-ți reîmprospăta machiajul pe parcursul zilei și pentru un boost de luminozitate.

Texturile glossy sunt deja în trend de ceva vreme și se pare că vor rămâne și în anul care urmează. Pe lângă luciurile de buze care oferă un aspect glowy și voluminos, se poartă luminozitate și efect wet și pe pleoape și pomeți.

Pentru a crea un astfel de efect al pomeților, îți recomand un iluminator lichid, Skin Glow, care are o textură extrem de fină și delicată și oferă pielii un aspect luminos deosebit. O singură picătură este suficientă pentru a adăuga strălucire atât pe pomeți, cât și pe pleoape sau buze. Se aplică cu o pensulă din păr sintetic, prin mișcări circulare până la uniformizare.

Sprâncene cu efect de lifting

Moda sprâncenelor cu efect de lifting continuă să cucerească inimile femeilor și a make-up artiștilor și să capete o popularitate tot mai mare. Motivul este, desigur evident, tocmai acest efect de lifting care ne face să părem mai tinere și să beneficiem de un aspect fresh.

Produsul de care nu ne putem despărți este Fix&Go, gelul pentru fixare care ajută să dăm sprâncenelor forma dorită și să o menținem pe toată durata purtării.

Blush intens

Produsul care dă viață și prospețime tenului este cu siguranță fardul de obraz. Imposibil să nu-l iubești, atunci când modul de aplicare te obligă să zâmbești deoarece pomeții se evidențiază cel mai bine când zâmbim, iar cu ajutorul mișcărilor circulare lejere, obținem un machiaj proaspăt.

Îl poți folosi atât pe pomeți cât și pe pleoape sau chiar pe buze pentru a-ți crea un look monocromatic.

Pentru tenul deschis și mediu, îți recomand nuanțele de blush roz sau piersică, iar pentru tenul închis alege nuanțele de blush maro, portocaliu sau fuchsia.

Eyeliner colorat

Este unul dintre cele mai iubite produse care ne schimbă total look-ul și ne face să fim încrezătoare, dar, în același timp, și cel care ne dă bătăi de cap atunci când vrem să-l aplicăm. Este vorba despre eyeliner, un produs și un trend deopotrivă, care nu cred că se va demoda vreodată, iar cu puțin exercițiu îl poți aplica cu ușurință.

Dacă  îți place să încerci lucruri și look-uri noi, atunci creioanele de ochi sunt potrivite pentru tine și acest trend. La Cupio găsești o varietate de zece nuanțe, cremoase, intense și extrem de rezistente.

Buze roz

Nuanțele de roz sunt vedetele anului 2022, deci buzele noastre vor fi mereu vesele în acest an. Pentru sezonul rece, nuanțele intense de fuchsia și magenta sunt absolut fascinante și misterioase și scot în evidență chiar și un look simplu. Încearcă Cupiolicious Raspberry sau Cupcake, Cupio Matte Rose Kiss sau Prom Night, iar dacă iubești rujurile lichide mate, îți recomand Muah Lipcolor în nuanța Rebel Rose, bineînțeles cu aplicarea unei baze înainte pentru un aspect catifelat.  

Pentru sezonul de vară, gloss-urile Taste Me și Follow Me sunt absolut delicioase și îți oferă un look tineresc și sexy.

A pop of glitter

Pentru iubitoarele de sclipici și glitter, trendurile sunt în favoarea lor. Bineînțeles, se aplică regula de aur și anume: Less is more.

Pentru un accent de strălucire, poți folosi fardurile cremoase Stardust sau fardurile Holographic cu particule de glitter strălucitoare. Aplică-le pe centrul pleoapei, iar apoi cu mișcări ușoare de tapotare și tragere, uniformizează-le către colțul intern și colțul extern al pleoapei.

Sper că îți este util acest articol și ai pus în wishlist produsele care ți se potrivesc!

Cu arsenalul de produse pentru make-up pregătit, să fim frumoase și în 2022 și să învățăm mereu lucruri noi, să încercăm și să îndrăznim! La mulți ani!

Articol realizat de MUA Alina Baciu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN