Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Cele mai bune produse de îngrijire a corpului de la Cupio au astăzi un preț special! În 28 martie, codul SPA îți oferă 20% reducere la orice produs al gamei Cupio SPA, dacă îl aplici în coșul tău de cumpărături!

Cupio SPA – o gamă de produse organice care întineresc și înfrumusețează pielea

Creată special pentru a asigura nivelul optim de vitamine, minerale și alți nutrienți benefici pentru piele, gama Cupio SPA conține ingrediente 100% organice care ajută la menținerea unei pieli tinere și frumoase.

Toate produsele Cupio SPA – cremele de mâini, unturile de corp, exfoliantele, loțiunile și balsamurile de mâini și picioare – conțin ingrediente naturale precum aloe vera, lapte de cocos, cafea, fructe de goji berry, unt de shea și de migdale, portocale, proteine din lapte, papaya, uleiuri de migdale, avocado, și măsline. Fiecare dintre acestea oferă pielii beneficii miraculoase în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului și încetinirea procesului de îmbătrânire a acesteia.

Beneficiile utilizării produselor ORGANICE

  • Pielea nu se mai sensibilizează, întrucât cosmeticele organice nu conțin chimicale și compuși artificiali, care pot cauza alergii, mâncărimi ori iritații;
  • Protejarea mediului înconjurător;
  • Potrivite pentru toate tipurile de piele;
  • Previn apariția ridurilor și întârzie procesul de îmbătrânire a pielii;
  • Nu au efecte adverse.

Produsele ORGANICE din gama Cupio SPA nu conțin substanțe chimice nocive precum parabeni, ftalați, talc sau parafină. Includ glicerina vegetală, uleiuri și unturi vegetale, precum și extracte de fructe și plante.

Uleiurile esențiale din componența produselor organice sunt benefice pentru ameliorarea problemelor de piele precum acneea, ridurile, eczemele sau cicatricile rămase după anumite afecțiuni dermatologice.

Comentarii