Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Suntem bucuroși să-ți prezentăm mai jos un step by step realizat de către o clientă foarte dragă nouă și foarte talentată, de altfel: Florentina Lungu. 🙂

Florentina Lungu este stilist protezist, locuiește în Iași, participă la toate concursurile Cupio, la cursuri si seminarii Cupio.

Manichiura de mai jos se numește „Winter on nails” sau stiletto cu french creponat. Îi mulțumim Florentinei și iti dorim inspirație! 🙂

Pe Florentina Lungu o găsești și pe Facebook.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Dezinfectăm mâinile clientei dar și ale noastre. Pregătim unghia naturală prin împingerea cuticulelor, mătuim cu o pilă de 180, scurtăm unghia naturală. Aplicăm nail prep, primer cu acid și nail bonder.

  2. Se aplică un strat de gel de bază pensulat apoi polimerizăm 2 minute. Așezăm șablonul după forma dorită, în cazul nostru un stiletto, și efectuăm construcția din gelul basic violet. După 20 secunde formăm curba C cu penseta pentru curba C și polimerizăm 2 minute.

  3. Din gel makeup cover plus Cupio realizăm negativul liniei de zâmbet și polimerizăm 2 minute.

  4. Cu un șervețel cu cleaner ștergem unghia și pilim linia de zâmbet, pentru a o defini mai bine. Cu o perie pentru desprăfuire îndepărtăm tot praful și cu un șervețel cu cleaner ștergem bine unghia.

  5. Cu ajutorul unui gel de densitate mare 3 in 1 formăm denivelările pe partea liberă.

  6. Folosind gel color albastru deschis și alb, formăm degrade-ul și polimerizăm 2 minunte.

  7. Cu gel basic violet formăm apexul, după 25 secunde dăm din nou forma curbei c cu penseta și aplicăm cleștișori și polimerizăm 2 minunte. Fixăm cu cleaner, pilim, dând forma corectă, cu o pilă de 120/180 și buffer de 80, desprăfuim bine cu peria și un șervețel cu cleaner.

  8. Pictăm, cu vopsea acrilică albă, fulgi mici, apoi dam un strat de finish și polimerizăm.

    Cu gelul de pictură alb refacem conturul liniei de zâmbet, deasupra punem nisip fin și polimerizăm. Îndepărtăm surplusul cu o perie și, cu gel de pictură silver, pictăm un fulg mare pe inelar. Polimerizam. Apoi, cu ajutorul lipiciului cu pensulă, lipim cristalele.

Comentarii