Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Te simți norocoasă? Oricare ar fi răspunsul tău, îți spunem noi că weekend-ul acesta SIGUR vei fi norocoasă! Cel puțin dacă ajungi la Cupio.

Indiferent că navighezi virtual prin magazinul online www.cupio.ro sau că ne vizitezi fizic într-unul dintre cele 20 de magazine Cupio deschise în România, NOROCUL e de partea ta!

În weekend-ul 24-26 septembrie, WE ARE ALL IN! Adică îți oferim 20% reducere la toate produsele cu preț întreg! Oferta este valabilă în magazinul online și în magazinele fizice, în limita stocului disponibil.

Pentru a beneficia de promoția de 20% la toate produsele cu preț întreg de pe www.cupio.ro, trebuie să folosești codul JACKPOT la coșul tău de cumpărături, înainte de finalizarea comenzii.

În magazine, reducerea de 20% se va aplica automat la casa de marcat, dacă produsele alese de tine au prețul întreg (nu este supus unei alte oferte).

Nu rata ocazia de a-ți achiziționa produsele preferate de beauty cu o reducere de 20%. Oferta e valabilă un weekend întreg! Te așteptăm să te bucuri de JACKPOT vineri, sâmbătă și duminică (24-26 septembrie), până la miezul nopții.

Comentarii