Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de joi, 20 septembrie 2012

Este destul de dificil sa afisezi mereu o manichiura perfecta. Daca iti doresti sa ai unghii estetice si puternice pentru un timp indelungat, fara sa-ti faci probleme de oja care sare, gelurile Soak Off Cupio reprezinta solutia perfecta. Gelurile Soak Off se aplica extrem de usor pe unghiile naturale sau cele false, asemenea unei oje obisnuite, doar ca se usuca la o lampa UV si vor rezista cel putin 2 saptamani.

Cupio va propune geluri soak off intr-o gama viarata de culori si nuante, putand fi combinate intre ele pentru a crea noi nuante. Noi va oferim lacuri gel permanente de la Raluque care combina rezistenta gelurilor UV cu lejeritatea aplicarii lacului de unghii. Gelurile Soak Off se folosesc la fel ca si gelurile UV, dar se pot dizolva de pe unghie cu ajutorul unui remover Soak Off.

Modele geluri soak off

Daca doriti sa realizati o manichiura chic, Cupio va ajuta sa creati cateva modele discrete fara bataie de cap.
Cu ajutorul setului de magneti modelare Cupio puteti realiza modele ingenioase prin modelarea gelurilor soak off : doar apropiati magnetul de unghie, asteptati cateva secunde pana cand modelul s-a format si gata! Gelurile colorate Soak off Cupio ofera unghiilor o culoare frumoasa si de durata, se aplica intr-un strat sau mai multe si se lasa 3-4 minute sub lampa UV. Gelurile Soak Off sunt geluri speciale care se intaresc in lampa UV, si nu crapa, unghiile ramanand flexibile. Consistenta gelului soak off permite obtinerea unui aspect foarte natural al manichiurii, nu ataca unghia si se poate inlatura foarte usor.

Realizarea manichiurii permanente cu gel soak off nu dureaza mai mult decat realizarea unei manichiuri clasice. Aplicarea gelului este foarte simpla : se pileste foarte usor suprafata unghiei, pentru ca lacul sa adere perfect pe unghie, se aplica un Base Coat si se expun unghiile sub lampa UV. Apoi se aplica primul strat de gel soak off si unghiile se expun din nou la lumina UV. Ulterior, se aplica un Top Coat transparent si, din nou, se usuca unghiile la lumina UV. Partea buna este ca nu trebuie sa-ti faci griji ca iti vei strica unghiile, si iti poti continua activitatile zilnice imediat dupa realizarea manichiurii.

Comentarii