Tusul de ochi in diverse culori, un must have al sezonului

Make-up

Odata cu schimbarea garderobei pentru sezonul rece, iti poti schimba putin si stilul machiajului.

Posibilitatile sunt infinite, pentru ca specialistii propun un machiaj al ochilor plin de culoare. Poti combina culorile dupa bunul tau plac, te poti juca incercand diverse nuante, important este sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine. Machiajul smokey eyes se reinventeaza in nuante cat mai sofisticate. Poti sa inlocuiesti clasicele nuante fumurii cu farduri in nuantele toamnei, de exemplu : maro, portocaliu, auriu. Daca esti adepta acestui tip de machiaj, poti diverisifica, indraznind culori in tonuri vibrante si metalizate pentru un efect dramatic. Poti combina farduri in tonuri de mov, verde si auriu sau tus de pleoape in culori extravagante de albastru sau verde intens.

Cupio iti vine in ajutor cu seturi de trei nuante de tus pentru ochi. Poti alege un set care contine nuante de negru, maro si mov si pensule cu care poti trasa linii intense si precise pentru o privire intensa. Tusul propus de Cupio nu se intinde si este rezistent la transfer. Machiajul ochilor in culori intense este foarte in trend la finalul acestui an. Tusul de pleoape este vedeta machiajului din aceasta toamna, si este, cu siguranta, un must have. Poti incerca sa trasezi linii subtiri de contur la baza genelor sau tuse intense, groase, pe toata pleoapa, ori codite lungi, in stilul gheisha. Machiajul ochilor cu eyeliner poate fi foarte diversificat : poti alege nuante de verde, maro, albastru, violet pe langa clasicul negru. Poti chiar sa combini tusul negru cu tus de alta culoare, trasand linii paralele, sau una in continuarea celeilalte.

Ai toata libertatea de a alege intre aplicarea clasica a tusului sau cea in forme grafice si colorate. Atunci cand realizezi un machiaj cu tus, machiajul trebuie sa fie marcat de un strat dublu de mascara sau chiar gene false. Machiajul « ochi de pisica » este de asemenea in trend : il poti crea cu ajutorul unui tus negru, pe care il estompezi usor cu fard aramiu sau auriu. Cupio cosmetice profesionale iti propune o mare varietate de farduri, mascara si gene false de calitate.

Machiaj Ochi de Pisica

Ramane doar sa le combini cu inventivitate si pricepere si sa realizezi un machiaj care ti se potriveste. Voi ce tipuri de machiaj ati incercat si ce culori credeti ca vi se potrivesc ?

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN