Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Informează-te permanent, perfecţionează-te şi fii mereu la curent cu ultimele trenduri în materie de manichiură. Pentru asta, te aşteptăm la cursurile de manichiură Cupio, susţinute de trainerii noştri:

trainer cupio

Miruna Isac

Şi-a început cariera in domeniul unghiilor tehnice in anul 2010, profesand ca şi stilist protezist şi nail-designer. Ulterior a urmat cursuri de specializare pentru tehnica construcţiilor cu gel, tehnici de pictură cu vopsele acrilice, express nail-art sau de pictură cu acuarele. Începând cu anul 2013 s-a alăturat echipei Cupio ca şi consultant în materie de tehnică şi produs. Din 2016, Miruna activează și ca trainer în cadrul Școlii Cupio.

Andi Rotaru

Andi Rotaru profesează ca nail-artist din 2009, iar în prezent este trainer şi dezvoltator de tehnici pentru Andi Trainer Cupio
manichiură cu gel şi acryl. A urmat cursuri de specializare susţinute de maeştri internaţionali renumiţi : Ujvari Barbara, Kalmar Krisztina, Norka, Ilona Musik, Oksana Pasek, Natalia Larina, Darabos Eva, Fekete Zsuzsi, Edina Albach, regretatul Tom Holcomb (cea mai remarcabilă personalitate din nail-art). La rândul ei, Andi, a susţinut cursuri de specializare de tehnică şi de design pe unghii, iar din primăvara acestui an, îşi desfăşoară activitatea şi în calitate de Trainer Cupio.

Maria Dobre

Maria Dobre s-a alăturat echipei Cupio, în calitate de trainer,  în domeniul “Stilist de unghii” şi Nail Art, începând cu anul 2015. Am văzut foarte multe manichiuri realizate de Maria în care i-am remarcat talentul, atenția pentru detaliu, profesionalismul și mai ales pasiunea pentru ceea ce face.

Eliza Șerban

Eliza este un tehnician de unghii foarte talentat, care ne-a fermecat prin pasiunea de care dă dovadă atunci când lucrează, nu este de mirare că rezultatul este mereu uimitor, atât pentru clientă cât și pentru noi! A început să lucreze în acest domeniu acum 9 ani. ”

Dacă e ceva ce îmi place în acest domeniu, este că poți învața multe lucruri și poți vedea lumea cu alți ochi, ascultând câte o părticică din viața fiecăreia”, spune Eliza.

Veronica Moraru

Fire sinceră, muncitoare și perfecționistă! Așa se descrie Veronica, trainer care activează în domeniu de șapte ani. Îi plac plimbările în aer liber, cititul, filmele și călătoriile.

”Oportunitatea de a fi trainer Cupio este o onoare pentru mine, de asemenea, o responsabilitate mare în momentul în care reprezinți un brand cum este Cupio! Cred că în viață totul se face cu pasiune, motto-ul meu fiind: Follow your passion!”, a dezvăluit Veronica Moraru, o adevărată perfecționistă!

Andreea Pruneanu

Deşi tânără, Andreea are deja o experienţă de peste 8 ani în domeniul unghiilor tehnice şi este o fire hotărâtă, cu un talent nativ, care a ştiut că vrea să se perfecţioneze şi să se afirme în acest domeniu încă de la o vârstă foarte fragedă. Andreea este din Lugoj şi încă din timpul liceului a fost cucerită de artă. A desenat în cărbune apoi în culoare, a făcut practică alături de un pictor local şi a participat chiar la un concurs de pictură, unde a câştigat locul 1. A intrat în echipa Cupio în anul 2016.

Vezi care sunt cursurile din ţară, susţinute de trainerii noştri şi înscrie-te!