Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Ai aflat ce culoare se poartă în 2019?? 🧡

Culoarea anului stabilită de Institutul Pantone este Living Coral, o nuanţă  de  portocaliu-piersică , splendidă, care simbolizează vitalitate și energie.

Living Coral poate părea mai greu de purtat, însă este o nuanță caldă, feminină și care transmite multă energie pozitivă. Totuși, este o culoare destul de versatilă care poate fi purtată alături de nuanțe neutre, nuanțe nude sau împreună cu nonculori.

Când vine vorba despre makeup, coralul este una dintre puținele culori care pot fi purtate pe ochi, pe obraji și pe buze și să arate frumos indiferent de tonul  pielii. Poți purta living coral pe buze folosind un ruj vibrant, și machiajul tău va fi luminos și fresh. Dacă optezi pentru un machiaj natural al ochilor, poți să folosești pe buze o nuanță mai intensă de coral.

Pe față îl poți purta fără a ieși din zona ta de confort, poți să îți aplici un blush piersică, cu care să-ți accentuezi trăsăturile feței. Blushul corai este delicat și se potrivește foarte bine persoanelor cu tenul deschis, iar dacă ești bronzată sau nuanța pielii tale este mai închisă, îti sugerăm să alegi un fard într-un ton mai închis. Machiajul ochilor poate fi de asemenea special, aplică puțin pigment pe pleoapa mobilă și te vei bucura de o strălucire subtilă.

Dacă alegi să porți această culoare pe unghiile tale, cu siguranță va aduce un strop de veselie ținutei pe care o porți. Ideal ar fi să optezi pentru o astfel de manichiură pentru a crea un contrast, o poți purta la o rochie de vară într-o nuanța asemănătoare sau poți să o porți alături de o ținută all black.

Tu cum alegi să o porți❣

Noi ți-am pregătit o promoție specială cu Living Coral, culoarea anului!!  Până duminică, 20 ianuarie (inclusiv), profită de reduceri de până la 50% la produse de make-up și manichiură în nuanța living coral.

Găsești tot ce ai nevoie pentru un look în tendințe în secțiunea Promoții Cupio.

Fii în trend, poartă living coral în acest sezon!!!

Promoția este valabilă la produsele selectate, în perioada 18.01-20.01.2019


20% Gel Color Cupio Coral Reef 19,90 LEI 24,90 LEI Vezi promoție
20% Gel Color Cupio Coral 19,90 LEI 24,90 LEI Vezi promoție
20% Oja stampila Cupio - Coral 11,90 LEI 14,90 LEI Vezi promoție

Comentarii