Sunset Blush – Tendința de frumusețe a verii 2024

Inspire Make-up

Produsele de frumusețe inspirate de ”golden hour” sunt lansate pe bandă rulantă, așa că nu este de mirare că trendul de machiaj ”sunset blush” devine rapid un candidat de top pentru tendința de frumusețe a verii. Dacă acum două veri a fost în vogă machiajul „glazed doughnut”, iar vara trecută accentul a fost pus pe machiajul ”latte”, anul acesta, tendința principală ne oferă o pauză de la toate inspirațiile culinare, împrumutându-și inspirația de la un apus frumos de vară.

Sunset Blush. Ce este și cum îl obții

Exact cum sugerează numele, ”sunset blush” prezintă un gradient de culori asociate cu un iluminator pentru a imita perfect soarele care apune pe cer, amestecând nuanțe de portocaliu, coral, roz și roșu. Pe TikTok, hashtag-ul #SunsetBlush a adunat deja peste 22 de milioane de postări.

După o iarnă în care culorile mate și estompate au predominat, simțim nevoia de a străluci prin culori îndrăznețe. Stilul de machiaj ”sunset blush” arată minunat pe toate tonurile de ten. Această tendință este complet personalizabilă pentru oricine.

Pentru a obține acest look, cel mai bine este să folosești un blush cremos sau chiar lichid. Poți alege două nuanțe – una spre portocaliu și alta spre roz. Folosește o pensulă medie și pufoasă pentru a amesteca fiecare nuanță pe rând, încercând să tapotezi blush-ul pentru a obține un finisaj gradient.

Pentru un look perfect, începe cu un roz vibrant pe care sa îl aplici mai aproape de tâmple și să vii cu el până la jumătatea obrajilor. Apoi, folosește un blush coral sau portocaliu și începe să-l aplici în continuitatea fardului de obraz roz. Blenduie bine produsul pe pomeți, creând un efect ombré.

Încheie look-ul cu iluminatorul tău preferat. Pentru un adevărat ”sunset blush”, aplică illuminator cu sclipici auriu deasupra blush-ului și blenduie bine cele două tipuri de produse.

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație pentru a-ți realiza un look de vară perfect, în colecția de produse estivale de la Cupio, sunkissed. vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a radia de frumusețe!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN