Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Trainerul Cupio, Angelica Dascălu, ți-a pregătit un tutorial perfect pentru Sărbători. Urmărește cu atenție pașii de mai jos și vei avea cea mai frumoasă manichiură de Paști. ???

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Se aplică o bază de ojă semipermanentă Cupio To Go! Polar Snow și se polimerizează în lampa LED 30 sec.

  2. Cu pensula Nail Art Cupio din Kolinsky nr. 1 așezăm oja semipermanentă verde, Cupio To Go! Moss Green și neagră, Cupio To Go! Fatal Glance, iar cu ajutorul tehnicii umed pe umed amestecăm culorile pentru a creea iarba. Polimerizăm în lampa LED 30 sec

  3. Din acest punct vom lucra doar cu pensula Nail Art Cupio din Kolinky nr. 00. Pictăm cu oja semipermanentă Cupio To Go! Polar Snow floricelele și ouăle din iarbă. Polimerizăm în lampa LED 30 sec, după care revenim cu culori pe ouă. Polimerizăm în lampa LED 30 sec.

  4. Cu oja semipermanentă Cupio To Go! Fatal Glance umbrim zonele de pe ouă, realizăm tulpinile florilor și câteva firicele de iarbă suplimentare. Polimerizăm în lampa LED 30 sec

  5. Cu oja semipermanentă Cupio To Go Polar Snow luminăm pe ouă zonele pe care ,,cade” lumina și cu oja semipermanentă Cupio To Go Istar, Mango Juice și Fatal Glance pictăm centrul florilor. Polimerizăm în lampa LED 30 de secunde.

  6. Cu oja semipermanentă Cupio To Go! Polar Snow, Moss Green și Fatal Glance adăugăm în fața ouălor câteva firicele de iarbă conform imaginii. Polimerizăm în lampa LED 30 sec.

  7. Sigilăm cu Gloss & Go Flexible și polimerizăm în lampa LED 60 sec.

Comentarii