Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Trainerul Cupio, Angelica Dascălu, a realizat o manichiură elegantă cu ajutorul noilor pigmenți de unghii Chrome .

Tot ce trebuie să faci este să urmezi cu atenție pașii!?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Aplicăm o bază albă de ojă semipermanentă Cupio To Go! Polar Snow și polimerizăm în lampa LED 30 sec.

  2. La acest pas vom lucra cu tehnica umed pe umed și cu pensula pentru Nail Art Cupio din Kolinsky 01. Aplicăm un strat de ojă semipermanentă Cupio To Go! French Dulce, iar cu pensula pentru Nail Art Cupio din Kolinsky 01 așezăm, conform imaginii, prin mișcări ușoare, de tapotare, culoare de ojă semipermanentă Cupio To Go! Almond, apoi uscăm în lampa LED 30 sec.

  3. Sigilăm cu un strat de Velvet Top Coat. Polimerizăm în lampa LED 60 sec, apoi ștergem stratul de dispersie cu Cleaner.

  4. Din acest punct vom lucra numai cu pensula pentru Nail Art Cupio din Kolinsky 00. Cu Vopsea Acrilică Cupio Paints neagră pictăm scrisul.

  5. Din acest punct vom picta cu gel negru fără fixare. Pictăm tulpinile și frunzulițele și polimerizăm în lampa LED 30 sec.

  6. Pictăm baza florilor și polimerizăm 30 sec.

  7. Cu  gel color fara fixare Cupio White pictăm petalele, polimerizăm 30 sec., după care revenim pe aceleași urme dar cu linii mai subțiri cu gel color fară fixare Cupio Black, polimerizăm în lampă 30 sec. Facem acest lucru pentru a ne rămâne acel contur mai deschis după aplicarea pigmentului.

  8. Cu gel color Cupio fără fixare Cupio Black amestecat cu puțin finish Gloss & Go Flexible umbrim zona de jos a trandafirilor, iar cu gel negru conturăm întregul design și tragem ușor din margine înspre centru niște linii. Polimerizăm în lampa led 60 sec.

  9. Sigilăm cu Gloss & Go Flexible și polimerizăm în lampa LED 60 sec

Comentarii