Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Trainer-ul nostru, Cristina Popescu, ne arată cum se face manichiura dantelată de mireasă. Modelul acesta este fin și elegant, potrivit pentru majoritatea mireselor care preferă elemente romantice în manichiura aleasă.

 

  1. Se pregătesc unghiile naturale după procedura standard (împingere cuticule, aranjare vârf liber, mătuire cu pilă 180, desprăfuire) apoi se aplică un strat de primer cu acid ( uscare la aer 2 min) și nail bonder ( uscare la aer 1 min) pentru a asigura o bună aderență a gelului.

  2. Se construiesc extensiile din gel 2in1 ( după 30 sec uv se face pinch-ul cu pensetă ptr curbă c) și se polimerizează 2 min la uv sau 1 min led ccfl. 

  3. Lucrăm cu gel constructor de tip cover și anume, supreme sculpting cover gel astfel: pe două degete ( mijlociu și arătător ) realizăm prelungirea de pat unghial, linia de zâmbet și apexul, iar pe celelalte modelăm apexul acoperind în întregime suprafața. Lăsăm la polimerizat dublul timpului normal, pentru a asigura o bună uscare a gelului în profunzime ( 4 min uv, 2 min led ccfl). După uscare , fixăm cu cleaner unghiile pentru french și pilim linia de zâmbet și apexul.

  4. Vom realiza vârful transparent de french aplicând gel ultra strong ( 2 min uv sau 1 min led ccfl)

  5. Se pilește forma construcțiilor cu o pilă 120/180, apoi cu buffer-ul.

  6. Se aplică un strat foarte subțire de gel transparent ( 3in1) pe toate unghiile și se polimerizează 1 min la uv sau 30 sec la led ccfl, apoi, peste stratul de dispersie rezultat, se presară pigment fairy dust #3; surplusul se elimină cu o periuța uscată, apoi se sigilează cu gel gloss&go

  7. Din gel alb fără fixare se pictează motivul dantelat pe suprafața dată cu luciu 9 cu o pensula cupio 00 pictură. se aplică la final un cristal swarovski SS5 Aurore Boreale ( se lipește cu o picătură de lipici pentru tipsuri )

    Spor la lucru! 🙂

Comentarii