Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Trainerul Cupio, Cristina Popescu, ne arată cum putem să realizăm o manichiură de efect cu gelul Cupio Supreme Sculpting Cover și cu noile oje semipermanente, Winter Collection- Winter Collection Santa is Coming,  Winter Collection Magic Wish.

Urmează pașii și obține o manichiură de invidiat ??:

 

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Se îndepărtează vechiul gel cu ajutorul frezei electrice și a bitului de freză carbid 192, eliminând vechiul apex și păstrând pe vârfuri gel rezidual.

  2. Folosind, pe rând, capetele de freză diamantat Cupio 07 și Cupio 16, se îndepărtează cuticula și se curăță șanțurile periunghiale; ulterior, se desprăfuiesc unghiile și se aplică nail-prep, nail-bonder ( uscare la aer) , apoi un stat foarte subțire de Thick Bonding Base Gel ( 2 min UV sau LED sau LED CCFL)

  3. Cu o pensulă ovală nr 6 ptr gel, se aplică un amestec 1:1 de geluri Sculpting Supreme și Builder Rose, creând noul apex și ridicând înălțimea noului vârf ( 1 min LED/CCFL, 2 min UV); se fixează construcțiile cu cleaner.

  4. Cu pila 100/150 long lasting se dă forma noilor construcții, în cazul acesta, clienta a optat pentru squoval.

  5. Se elimină cu un capăt conic de freză mediu carbid de dedesubt, surplusul de gel, reformând curba C și grosimea de 0.8-0.9 mm a unghiilor la vârf.

  6. Cu capătul diamantat Cupio 16 se curăță din nou șanțul periunghial

  7. Se elimină, cu ajutorul forfecuței , cuticula.

  8. După desprăfuire și degresare cu cleaner, se colorează zona lunulei la inelar cu oja semi Winter Collection Magic Wish

  9. Cu oja Winter Collection Santa is Coming se colorează restul unghiei precum și complet celelalte ( 30 sec LED sau LED CCFL, sau 2 min UV), apoi se aplică top coat ( 90 sec sau 4 min ); se fixează cu cleaner

  10. Cu pensula Kolinsky 5/0 Cupio și gel pictură alb se creează designul , apoi se aplică cristalul Swarovsky ( 1 min LED/CCFL sau 2 min UV)

Comentarii