Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Trainerul Cupio, Maria D., îți arată cât de ușor poți să lucrezi cu gelul Revo.?

Încearcă-l și tu! Cu siguranță vei fi mulțumită de rezultat. ??❤?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Îndepărtăm, cu mare atenție, gelul, cu un capăt de freză abraziv, fără a atinge placa unghială. Aranjăm cuticulele, folosind capetele special destinate acestui procedeu.

    Pregătim unghia naturală prin mătuire, folosind un buffer și aplicăm nail bonder într-un singur strat.

  2. Cu o spatulă, luăm din borcan o cantitate de Revo Gel astfel încât să ne ajungă pentru construcția întregii unghii, pentru a scurta timpul de lucru. Folosind o pensulă plată sau o pensulă destinată modelării acrilului, aranjăm produsul sub forma dorită. Pentru o mai bună alunecare a pensulei recomand înmuierea acesteia în cleaner. Polimerizăm 2 minute în lampa UV/ 1 minut în lampa LED/CCFL.

  3. Îndepărtăm stratul de dispersie cu cleaner și dăm forma dorită unghiilor cu pila long lasting 100/150.

  4. Pe toată suprafața unghiei aplicăm gel color Cupio în nuanța Ice.Polimerizăm 1 minut în lampa UV/ 30 secunde în lampa LED/CCFL. Sigilăm cu Finish Gloss&Go Flexible Cupio și polimerizăm 2.5 minute în lampa UV/ 2 minute în lampa LED/CCFL.

  5. Peste finishul Gloss&Go Flexible aplicăm pigmentul Super Mirror effect Aurora Boreală cu pensula specială. Pilim cu un buffer marginile unghiilor, după care sigilăm complet unghiile cu un strat de Gloss&Go Flexible Cupio și polimerizăm 3.5-4 minute în lampa UV/ 2minute în lampa LED/CCFL.

Comentarii