Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Ghioceii încep să-și ridice căp’șorul de sub stratul gros de zăpadă. Primii prevestitori ai primăverii sunt firavi, delicați și, din păcate, trecători…dar nu și pe unghiuțele noastre! ??

Trainerul Cupio, Angelica Dascălu, ne arată cum putem să pictăm pe unghiuțe cei mai drăgălași ghiocei. ??

Urmărește pașii cu atenție și vei fi surprinsă de ceea ce vei crea!

 

  1. Se aplică o bază neagră de ojă semipemanentă Cupio To Go! Fatal Glance și se polimerizează în Lampa LED 1 min.

  2. Cu pensula Kolinsky 1 și oja semipermanentă albă Cupio To Go! Polar Snow facem petalele din spate conform imaginii și uscăm 30 sec în Lampa Led.

  3. Amestecăm oja semipermanentă Cupio To Go ! Mango Juice cu oja semipermanentă Emerald Green, până obținem un verde deschis lime și cu pensula Kolinsky 1 revenim peste petale, apoi uscăm 30 sec în lampa LED.

  4. Cu aceeași pensulă și cu oja semipermanentă albă facem petalele din față și uscăm în Led 30 sec .

  5. Amestecăm puțină ojă semipermanentă Fatal Glance cu puțin finish  Diamond Top Coat și cu pensula Kolinsky 00 umbrim baza petalelor și mijlocul florilor conform imaginii după care uscam în LED 30 sec.

  6. Din acest punct până la final vom lucra numai cu pensula Kolinsky 00. Cu oja semipermanentă  Emerald Green facem frunzele conform imaginii și uscăm 30 secunde în Lampa Led.

  7. Luăm pe pensulă puțin galben și puțin verde (denumirea culorilor este mentionata mai sus )și luminăm frunzele conform imaginii. Polimerizăm în lampa 30 sec.

  8. Sigilăm cu finish Diamond Top Coat și uscăm 60  sec în lampa led, după care, cu gel alb fără strat de dispersie, conturăm florile și frunzele conform imaginii și uscăm în led 30 de sec.

  9. Cu gel negru fără dispersie facem 2 detalii în centrul florilor, și cu finish Diamond top coat așezăm din loc în loc „picături de rouă „, după care uscăm în lampa led 1 min.

Comentarii