Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Primăvara aceasta, magnoliile înfloresc pe unghiile tale! ???

Trainerul Cupio, Iulia Morar, îți arată cum să realizezi o manichiură delicată și de efect.

Urmărește pașii! ??

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Am construit unghiile cu ajutorul gelului UV 3 în 1, iar cu ajutorul gelului Make-up Fiber Pink am prelungit patul unghial, apoi am aplicat  pe  partea de french sclipici fin alb multicolor  și gheață spartă alb arctic.

  2. După ce am finisat unghiile, am aplicat pe degetul mijlociu și pe cel inelar, gel alb pentru pictura , iar cu pila buffer profesională 100/180 am mătuit suprafața gelului de pictură pentru a crea o bază ideală pentru pictură.

  3. Folosind acuarele Mijello W 552  și  Mijello W570 realizăm baza florilor și a ramurilor cu pensula  Nevskaya Palitra nr. 3.

  4. Adăugăm detalii fine cu pensula Nail Art Cupio din Kolinsky nr 0 short, atât pe suprafața petalelor cât și pe cea a frunzelor și a tulpinilor, folosind acuarela diluată. Pe degetul mare, pe arătător și pe degetul mic, aplicăm într-un strat subțire, gel alb de pictura Gel de pictura Cupio White pentru a crea un design.

  5. Pentru ca pictura să reziste de la o întreținere la alta, aplicăm un strat de gel UV 3 în 1, de exemplu, peste pictura cu acuarele, iar apoi sigilăm toate unghiile cu gelul Gloss& Go Flexible.

  6. Cu gelul alb de pictură realizăm cârlionți, linii și puncte care se aseamană cu o dantelă.

Comentarii