Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Știai că unghiuțele tale pot fii cele mai frumoase mărțișoare? Trainerul Cupio, Angelica Dascălu, îți arată că acest lucru este posibil.?
Sperăm să-ți placă și să te inspire! ???
Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Aplicăm o bază neagră de ojă semipermanentă Fatal Glance cu pensula din sticluță. Polimerizăm în lampa led 60 sec, după care aplicăm un strat de diamond top coat și uscăm în lampa led 60sec.

  2. Facem un amestec din oja semipermanentă Moss Green cu o picătură de diamond top coat și puțină pudră acrilică clear, până ajungem la consistența gelului 3D.

  3. Cu pensula Kolinsky 1 facem o frunzuliță conform imaginii. Cu pensula Koinsky oo tragem materialul dinspre interior înspre exterior pentru a forma acele striații și înainte de polimerizare presărăm pudra acrilică clear, după care uscăm în lampa led 60 sec.

  4. Cu pensula Kolynsky 00 și cu oja semipermanentă Emerald Green trăsam nervuri în șanțurile deja formate, după care presărăm pudra acrilică clear și uscăm în lampă 60 sec.

  5. Cu aceeași combinație descrisă la pasul 2 (dar de această dată combinația o facem cu Pomegranate) și cu pensula Kolinsky 1, facem buburuza și uscăm 60 sec în lampa led.

  6. Din acest punct vom lucra doar  cu pensula Kolinsky 00. Cu gel negru fără dispersie, pictăm punctele și căp’șorul buburuzei noastre. Polimerizăm în lampa led 30 de secunde.

  7. Cu gel alb fără dispersie facem șnurul mărțișorului. Polimerizăm în lampa led timp de 60 de sec.

  8. Cu gel roșu fără dispersie facem dungulițe  conform imaginii. Polimerizăm în lampa led 60 sec

Comentarii