Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Bate vânt de primăvară! Suntem dornici să aducem în viața noastră mai multă culoare, mai multă prospețime și mai multă lumină. Iar dacă nu suntem adepții ținutelor prea colorate, cum altcumva să o așteptăm, decât cu o pictură pe unghii, cu tematică de sezon.

Trainerul Cupio, Angelica Dascălu, a realizat două tutoriale, step by step, ideale pentru un look primăvăratic. Deși pare complicat, tot ce trebuie să faci, este să urmărești cu atenție pașii și să-i urmezi  îndeaproape.

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
  1. Se aplică o bază albă de ojă semipermanentă Cupio To Go! Polar Snow și se polimerizează în lampa led 30 de secunde.

  2. În acest pas vom lucra cu tehnica umed pe umed cu Oja semipermanentă galbenă Cupio To Go! Mango Juice, neagră Cupio To Go! Fatal Glance și verde Cupio To Go! Emerald Green. Cu pensula Kolinsky 1 așezăm galben, verde deschis (obținut din galben și verde ), verde  și negru, conform imaginii, după care polimerizăm în lampa led 30 de secunde.

  3. Sigilăm cu Velvet Top Coat, polimerizăm în lampa Led 60 sec, după care, ștergem cu cleaner.

  4. Din acest punct vom picta doar cu vopselele acrilice Cupio Paints. Cu pensula Kolinsky 1 facem frunzele conform imaginii, cu verde și verde lime.

  5. Cu pensula Kolinsky 00, trasăm contururi cu verde militar, conform imaginii.

  6. Din acest punct vom picta doar cu pensula Kolinsky 00. Mai întâi, pictăm corpul buburuzelor cu alb, apoi, peste alb revenim cu roșu aprins.

  7. Cu negru, pictăm punctele, capul și umbrim zonele conform imaginii.

  8. Cu alb facem punctele de pe cap și luminăm zonele de pe corpul buburuzelor, în locul unde cade lumina.

  9. Cu negru facem piciorușele și antenele, după care sigilăm cu Gloss & Go Flexible.

  10. Cu pensula Kolinsky 00 sau cu punctatorul asezăm ” picaturi de roua”, din Diamond Top Coat, după care polimerizăm 60 de secunde în lampa led.

Comentarii